Bepaal eenvoudig uw cilinderafwijking met een gratis Quickscan

Het laten laseren van uw ogen is een spannende ingreep. Dit doet men vaak omdat hij geen bril of lenzen meer wilt, geldt dit ook voor u? Vooraf dient u goed onderzoek te doen. Als u last heeft van een cilinderafwijking is het afhankelijk van de ernst van de afwijking of u uw ogen daadwerkelijk kunt laten behandelen. Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u daarom geheel gratis een Quickscan laten uitvoeren. Tijdens deze Quickscan wordt gekeken naar de status van uw oog en geven wij u passend advies over de behandeling ervan. Een van de adviezen kan de LASIK methode zijn. Tijdens deze behandeling wordt er een hoornvliesflapje gemaakt waarna het door middel van een laser boller of vlakker wordt gemaakt.

De LASIK methode uitgevoerd door ervaren oogartsen

Gaat u uw ogen laten laseren met de LASIK methode? Dan wilt u uiteraard zeker weten dat u behandelend arts verstand heeft van de ingreep. Bij Refractiecentrum Haaglanden bent u in goede handen. Deze specialist in oogheelkundige zorg, werkt enkel met ervaren oogartsen om de beste zorg te kunnen bieden. Elk oog is anders en dat vraagt om een unieke behandelmethode. Geen enkele LASIK behandeling is daarom hetzelfde. In een persoonlijk intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Of de LASIK behandeling voor u geschikt is hangt namelijk af van de sterkte of cilinderafwijking die u wilt laten corrigeren. U kunt bij deze specialist terecht voor het behandelen van bijziendheid, verziendheid en een om een cilinderafwijking te verhelpen.

Een cilinderafwijking corrigeren met de LASIK methode

Er zijn diverse symptomen die een cilinderafwijking aanduiden. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, wazig zien en vermoeide ogen. Bij een dergelijke afwijking komt het licht door een verkeerde vorm van het hoornvlies niet goed op het netvlies terecht. Het licht komt zo op meerdere plekken op het netvlies terecht, waardoor u wazig ziet en uw ogen sneller vermoeid raken. Gelukkig biedt de LASIK methode uitgevoerd door Refractiecentrum Haaglanden uitkomst. Deze ooglaserbehandeling zorgt ervoor dat uw hoornvlies boller of vlakker wordt gemaakt, waardoor het lichtinval weer gelijkmatig wordt verdeeld. Deze methode wordt vaak toegepast, waardoor complicaties tot een minimum worden beperkt. Het kan voorkomen dat u in de dagen na de operatie last heeft van droge ogen.