NGS West1
Image default
Bedrijven

Chique, elegante of feestelijke verpakking op maat gemaakt voor u

Van bonbon tot taartdozen

Wij kunnen voor u de perfecte verpakking op maat maken. Bent u geïnteresseerd in het mooi verpakken van uw bonbondoosjes of zelfs van uw taartdozen dan moet u bij ons zijn, wij maken u verpakking op maat. Is er iemand jarig, gaat er iemand trouwen, geeft u een groots feest, wilt u uw geliefde verrassen, wilt u iets speciaals doen voor Vader- of Moederdag of is er een andere speciale gelegenheid, geef dan heerlijke bonbons of een taart in verpakking op maat. Verpakking op maat biedt u alle opties die u maar wilt. Wij verpakken bonbons en taarten met een glimmende verpakking. Of misschien wilt u een print of opdruk op uw verpakking. Verpakking op maat zorgt hiervoor. We gaan van zeer chique en elegant tot super feestelijk en uitbundig.

Hoge kwaliteit door onze specialisten

Niet alleen zorgen wij ervoor dat de opdruk of glans van de verpakking mooi en verzorgt en naar wens is, maar ook zorgen wij ervoor dat de vouwlijnen zo gevouwen zijn dat u uw doos of doosje mooi kan dichtvouwen. Dit betekent dat u de verpakking niet los hoeft te scheuren, zoals bij veel verpakkingen uit bijvoorbeeld de supermarkt wel nodig is. Verpakking op maat zorgt voor gegarandeerd goede kwaliteit, en levert alles wat u maar wenst op uw verpakking.

Wij leveren alles wat u maar wenst

Verpakking op maat is gespecialiseerd in het correct verpakken van uw product. Voor onze verpakkingen gebruiken wij karton. Dit bedrukken we met de print die u wenst. Een glans laag voegen wij daarna toe als u dit graag wilt. U kunt werkelijk alles vinden wat u wilt. Van prepress tot digitaal drukken en nabewerking. Verpakking op maat zorgt uiteraard voor de beste kwaliteit.