NGS West1
Image default
Sport

De ideale bokshandschoenen kopen doe je hier

Ben jij een fanatieke bokser en ben je toe aan nieuwe bokshandschoenen? Of begin je net met deze sport en moet je daarom voor het eerst bokshandschoenen aanschaffen? In beide gevallen is het uiteraard heel belangrijk dat je de juiste handschoenen koopt. Ze moeten de juiste maat hebben en van het gewenste materiaal gemaakt zijn. Maar natuurlijk wil je ook handschoenen van je favoriete merk en in een kleur die bij jouw boks-outfit past. Waar vind je een groot assortiment bokshandschoenen, zodat je er zeker het gewenste paar kunt kopen? Daarvoor ga je naar OLB Sports in Arnhem of bestel je in de webshop.

Waar je op moet letten bij het kopen van bokshandschoenen

Eerst moet je beslissen of je voor handschoenen van echt leer of kunstleer gaat. Handschoenen van echt leer gaan veel langer meer en zitten comfortabeler dan exemplaren van kunstleer. Echt leer is meestal echter wel duurder. Train je niet zo vaak? Dan is kunstleer zeker een goede optie. Daarna is het van belang de juiste maat te vinden. Hoe hoger het aantal OZ, hoe groter de bokshandschoenen zijn. Vrouwen en kinderen tot en met 14 jaar kunnen het best handschoenen nemen tussen de 8 en 12 OZ. Voor mannen tot 70 kg is 12 OZ prima. Ben je zwaarder dan 85 kg? Dan kun je het best bokshandschoenen van 16 OZ kopen. Het is vaak lastig de juiste maat te bepalen. Vraag de specialisten van OLB Sports dus zeker om advies. Zij helpen je graag.

Diverse merken en aantrekkelijke prijzen

Bij deze sportwinkel kun je bokshandschoenen van diverse merken kopen, waaronder Adidas, Danger, Joya, King en Twins. Alle handschoenen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voor een aantrekkelijke prijs aan te schaffen. Bestel je voor een bedrag boven de € 50,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Ook betaal je veilig via iDEAL. Een betere service kun je niet wensen.

https://www.olbsports.nl/

Gerelateerde artikelen

Welke oefeningen kan je doen met een kettlebell?

Fysiocare de fysiotherapeut Waalwijk die je helpt met herstellen!

Met deze tips blijf je warm op een koud voetbalveld