NGS West1
Image default
Health / Alternative

E smoker kopen, wat moet je weten?

 

Een e-smoker is een elektrische sigaret en voor veel rokers een zeer handig hulpmiddel om van het roken af te komen. Tegenwoordig zijn deze e-sigaretten erg populair en neemt het aantal e-rokers flink toe. Wil jij een e-smoker kopen maar vraag jij je af welk soort e-sigaret je nou het beste kan nemen? Lees dan gauw verder!

 

Uitleg over de e-smoker

Wist je dat de eerste e-sigaret, ook wel bekend als de ‘E-smoker’, niet bepaald een groot succes werd? Wel ontketende diezelfde e-sigaret een ware revolutie. De huidige elektrische sigaretten zijn als het ware sterk verbeterde e-smokers en doen in veel opzichten aan traditionele sigaretten denken. Een goede elektrische sigaret produceert voldoende damp en bij het inhaleren ervaar je als damper een ’thoatkick’. Dit is het gevoel dat rokers ook krijgen wanneer ze rook inhaleren. Stap je binnenkort over naar de e-sigaret? Dan is het voor jou belangrijk dat je een e-sigaret neemt die al je verwachtingen waarmaakt. Waar moet je op letten voordat je een dergelijke sigaret aanschaft? Dat lees je hieronder.

 

E-smoker kopen, welke?

Welke e-smoker kopen? Tegenwoordig heb je nogal wat keuze. Zo zijn er wegwerp sigaretten, cartridge e-sigaretten en tenslotte de atomizers en clearomizers. We raden je aan om alle voorgaande soorten te vergeten en altijd voor clearomizer sigaretten te kiezen. Deze e-smokers zijn dan wel iets duurder in aanschaf, wel damp je hier op de lange duur veel goedkoper mee en deze geven je ook de beste dampervaring. Wil je het beste van het beste? Dan kies je voor een boxmod. Dit zijn in feite gewoon clearomizers maar dan zo ver doorontwikkeld dat het mogelijk is zelf de hoeveelheid dampproductie in te stellen en de vape. Dit doe je door voor een bepaalde wattage of voltage te kiezen.