NGS West1
Image default
Gezondheid

Een duidelijke uitleg van functionele neurologie en de voordelen

Wanneer je last hebt van neurologische klachten, is het verstandig om op tijd aan de bel te trekken. Anders loop je waarschijnlijk veel te lang rond met klachten, wat totaal niet nodig is! Neurologische klachten waar je last van kunt hebben zijn onder andere vermoeidheid, geheugenproblemen, hoofdpijn, rugpijn, tintelingen, spierzwakte en verlammingsverschijnselen. Deze klachten kunnen het gevolg zijn van bijvoorbeeld dystonie, migraine, (draai)duizeligheid, hersenletsel of een whiplash. Het is echter ook goed mogelijk dat er geen aanduidbare oorzaak is. Een ding is echter wel zeker: het vermindert jouw levensgenot! De professionals bij Chiropractie Harderwijk, gevestigd in de provincie Gelderland, baseren een persoonlijk behandelplan voor jouw klachten volledig op modern wetenschappelijk onderzoek.

Wat is het resultaat als je een persoonlijk behandelplan volgt bij neurologische klachten?

Door het toepassen van de moderne wetenschappelijke én efficiënte technieken op het gebied van functionele neurologie verminderen jouw klachten en is er een grote kans dat jouw klachten zelfs volledig verdwijnen. Deze wetenschappelijk onderbouwde technieken worden namelijk gecombineerd met chiropractische behandelingstechnieken om bijvoorbeeld spieren los te maken en je lichaamshouding te verbeteren. In de functionele neurologie staat het zenuwstelsel centraal in de analyse en behandeling van jouw klachten. Dit is een andere benadering dan de reguliere fysiotherapeut hanteert. Het resultaat is vaak een klachtenvrij bestaan of een vermindering qua pijn. Alles om ervoor te zorgen dat jij van het leven kunt genieten.

Vraag een persoonlijk advies bij een professionele praktijk

Het is mogelijk om bij Chiropractie Harderwijk, goed bereikbaar vanuit heel Gelderland, een persoonlijk advies aan te vragen om jouw hoofdpijngerelateerde klachten te behandelen dankzij functionele neurologie. Op de website is een online contactformulier dat je in kunt vullen maar je kunt ook direct naar vestiging bellen om een intake in te plannen. Loop niet te lang met jouw klachten rond, maar vraag een behandelplan op maat aan. Deze professionals zorgen voor verlichting!

https://verbeterjebrein.nl/