Geef een unieke fruitmand cadeau

Met een uitgebreide fruitmand van Hippefruitmand.nl steekt u iemand een hart onder de riem. Wilt u bijvoorbeeld iemand die aan het herstellen is van een operatie beterschap wensen? Of is uw neefje of nichtje afgestudeerd? Met een van de overheerlijke, duurzame en verse fruitmanden van deze webshop geeft u de ontvanger een cadeau dat ze heus verdienen!

Beterschap wensen doet u met een prachtige fruitmand

Door iemand te verblijden met een mooie fruitmand zet u deze persoon in het zonnetje. Is er een collega ziek? Door een uitgebreide fruitmand op te sturen wensen u en uw collega’s de ontvanger veel beterschap. U maakt de keuze uit een ruim assortiment fruitmanden. Kies er bijvoorbeeld voor om een fruitmand te bestellen die cadeautjes bevat, zoals een tijdschrift of een fles sap.

Voor elke feestelijkheid een passend cadeau

Niet alleen om iemand beterschap te wensen stuurt u een fruitmand. Stuur bijvoorbeeld een fruitmand met een fles wijn of champagne om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag. U vindt ook diverse formaten fruitmanden met een roze of blauwe teddybeer. Ideaal voor wanneer u kersverse ouders in het zonnetje wilt zetten! Een cadeau hoeft echter niet altijd met een reden verstuurd te worden. Het is ook leuk om iemand zomaar te verassen met een uitgebreide fruitmand.

Geef een duurzaam cadeau

Elke dag wordt overheerlijk, vers fruit ingekocht. De fruitmanden worden daarna met grote zorg samengesteld. Al het fruit dat je in de manden vind is biologisch en de fruitbox zelf is honderd procent recyclebaar. Het fruit wordt niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, waardoor het fruit meer antioxidanten aanmaakt. Het fruit wordt enkel geteeld volgens de richtlijnen van de Stichting Kwaliteitscontrole Alternatieve Landbouwproductiemethoden. Deze organisatie voert controle op de biologische landbouw uit namens de regering. Zo weet u dat u een prachtig én duurzaam cadeau geeft!