Gezond & JIJ – Gezond & JIJ Doetinchem

Gezond&JIJ

Wilt u hulp en ondersteuning tijdens het afvallen? Wij helpen u daar stapsgewijs in. Dit gebeurt door middel van een uniek stappenplan binnen Gezond&JIJ. In dit artikel krijgt u meer te weten over het stappenplan binnen Gezond&JIJ, hoe u uw levensstijl verbetert en welke maaltijden wij u aanraden. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder!

Gezond&JIJ stappenplan

Het stappenplan van ons bestaat uit een aantal onderdelen. Het afvallen, bewust worden en de leefstijl en stabilisatie van uw gewicht. Dit is een web naar een ander eetpatroon dat uiteindelijk leidt naar een gezonde levensstijl. Het doel is daarna om uw ideale gewicht vast te houden. U moet weten en realiseren dat dit geen makkelijke opgaven is. Dit zal namelijk veel tijd en moeite kosten en daarbij zal de motivatie een belangrijke rol spelen. Wanneer u de motivatie hebt, zal dit stappenplan uw leven verbeteren!

Uw levensstijl verbeteren bij Gezond&JIJ

Wij kunnen u garanderen dat uw levensstijl verbetert bij ons. Wij zullen u zoveel mogelijk helpen en ondersteunen waar nodig is. Het is belangrijk dat de juiste balans gevonden wordt met gevarieerde, gezonde voeding. U zult steeds meer gaan leren dat gezond en lekker uitstekend samengaan. Daarnaast gaat u leren hoe u op een leuke manier in beweging kan komen en te blijven. Dit zijn de basis punten om uw levensstijl te verbeteren!

Welke maaltijden raden wij u aan?

Bij het afvallen is de voeding ontzettend belangrijk. De maaltijden bepalen hoe snel u afvalt. U heeft keuze uit de volgende productgroepen: shakes, soepen, repen, pappen en smoothies. Daarnaast is het belangrijk dat u genoeg vitaminen, mineralen, eiwitten en essentiële vetten binnen krijgt.

Gezond&JIJ Doetinchem

Wilt u deze uitdaging aangaan met ons? U kunt ons vinden in Doetinchem. Wilt u meer informatie over ons of contact met ons opnemen, klik dan hier voor onze website http://www.gezondenjij.nl/!

http://www.gezondenjij.nl/