Heeft u interesse in een borstvergroting?

Ngs-west1

Een borstvergroting is een plastische ingreep, die bedoeld is om de borsten voller, mooier of groter te maken. Vrouwen die deze ingreep laten uitvoeren voelen zich vaak onzeker over hun lichaam. Met grotere of mooiere borsten wordt hun zelfbeeld beter, en hun zelfvertrouwen hoger. Overweegt u ook een borstvergroting nabij Antwerpen? Kies dan voor een erkende en betrouwbare kliniek, zoals Mediclinic. De ingreep kan namelijk ook wat risico met zich meebrengen. Bij een ervaren kliniek is de kans klein dat er iets misloopt.

Een borstvergroting: wat komt er bij kijken?

Hoewel het een bekende ingreep is, weet niet iedereen hoe een borstvergroting precies werkt. Wat komt er kijken bij deze operatie? En waar moet u op letten als u een borstvergroting in Antwerpen of omgeving overweegt?

Het aanmeten van de prothese

Als u een consult aanvraagt bij een arts, wordt er samen met u gekeken naar het resultaat dat u beoogt. Dit is heel belangrijk, want de verwachtingen kunnen ver uit elkaar liggen. Sommige vrouwen kiezen voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat, terwijl andere vrouwen juist meer willen opvallen. Door een nauwkeurige prothese aan te meten weet u precies wat u van de ingreep kunt verwachten.

Het uitvoeren van de ingreep

Tijdens de operatie wordt u onder volledige narcose geplaatst. Het implantaat wordt via een kleine opening tussen of achter de borstspier geplaatst. Het risico dat er hier iets misgaat is niet erg groot. Het belangrijkste is dat de behandeling in een steriele omgeving wordt uitgevoerd, op een precieze en nauwkeurige manier. De ervaring van de behandelend arts is daarbij van groot belang.

Maak een afspraak bij een betrouwbare kliniek voor een borstvergroting in Antwerpen

Voor een borstvergroting nabij Antwerpen kunt u het best een afspraak maken bij een kliniek die veel ervaring heeft met het uitvoeren van deze ingreep. Op die manier weet u zeker dat u in goede handen bent.