Kies voor gellak van Crystal Nails voor uw salon die lang blijft zitten

Gellak wordt steeds populairder. Dit komt omdat u voor een relatief goedkope prijs, een kleurrijke lak op uw nagels laat zetten van Crystal Nails. Een groot voordeel is dat deze lang blijft zitten. Steeds vaker kiezen mensen daardoor voor een gellak. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of zodra de vakantie voor de deur staat. Een gemiddelde gellak blijft namelijk 3 á 4 weken zitten. Uiteraard wilt u in uw salon gellak aanbieden die deze duur garandeert. Bij Webshopnagelproducten heeft u genoeg keuze uit de mooiste kleuren. Ga voor felle kleuren tijdens het zomerseizoen en warme kleuren met een glitter voor de feestmaanden in de winter. Maar ook base coats, top coats en lampen behoren tot het assortiment.

Met producten van Crystal Nails wordt u nagelstyliste

Misschien droomt u al jaren van een eigen salon en om nagelstyliste te worden. U heeft al enige tijd een vaste klantenkring opgebouwd. In dat geval is het aan te raden om een opleiding te volgen. Voor een betaalbare en flexibele opleiding bent u bij Webshopnagelproducten aan het juiste adres. U maakt gebruik van het beste studiemateriaal en u leert over professionele en de nieuwste nageltechnieken. Een basiscursus of uitgebreide 18-daagse cursus: kies uit een ruim aanbod aan opleidingen in een van de opleidingscentra. Nagels voorzien van een basic gellak of nail-art van Crystal Nails in de vorm van nagelversieringen: alles op het gebied van nagelverzorging is mogelijk bij Webshopnagelproducten.

Gratis verzending bij besteding vanaf €50,- aan Crystal Nails producten

Bent u eigenaresse van een salon? Heeft u vaak uw agenda volstaan? En heeft u geen tijd om een groothandel voor uw producten te bezoeken? Is het dan niet prettig dat u uw producten online kunt bestellen én dat deze ook nog eens gratis worden toegestuurd? In de webshop van Webshopnagelproducten vindt u werkelijk alles om uw salon te voorzien van hoge kwaliteit producten. Koop een extra gellak met een glitter van Crystal Nails, schaf extra UV-lampen aan als u uit gaat breiden of koop extra werkmaterialen. Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de bestelling gratis naar u toegestuurd.