Laat een fruitmand of fruitbox bezorgen als een gezonde verrassing

Ngs-west1

Door een fruitmand of fruitbox te laten bezorgen, verras je iemand op gezonde wijze. Het is heel eenvoudig om het presentje online te bestellen en bij de ontvanger op locatie te laten bezorgen. Wil jij je geliefde verwennen met een vers en gezond geschenk? Iemand beterschap wensen? Gelukwensen overbrengen voor een nieuwe baan? Iemand bedanken of een hart onder de riem steken? De juiste mand vol vers fruit is online te vinden bij Topfruit.nl. Dit bedrijf kan daarbij in de meeste gevallen jouw gekozen fruitmand of fruitbox bezorgen binnen 24 uur. Je kunt ook voor een andere dag van bezorging kiezen als dit beter uitkomt.

Heerlijk vers fruit in combinatie met een leuk geschenk

Via Topfruit.nl bestel je fruitmanden in diverse uitvoeringen. Je kunt naast de klassieker bijvoorbeeld kiezen voor een exemplaar met geschenk of een speciale fruitmand. De klassieke mand bevat verschillende fruitsoorten en een fles sap gemaakt van fruit uit Nederlandse boomgaarden. Je kunt ook kiezen voor een fruitmand met een aanvullend geschenk. Kies uit fruitmanden aangevuld met nootjes, snoepgoed of tijdschriften. Of ga voor een variant met een fles champagne of fles wijn. Ook zijn er fruitmanden met een knuffelbeer; een attent geschenk bij de geboorte van een kindje bijvoorbeeld. De speciale fruitmanden bevatten naast het gebruikelijke fruit ook exotisch fruit. Tot slot kun je via Topfruit.nl ook een fruitmand of fruitbox laten bezorgen boordevol biologisch fruit.

Een online bestelling plaatsen was nog nooit zo eenvoudig

Als je een fruitmand hebt gevonden die helemaal aansluit bij jouw wensen dan bestel je deze in een paar eenvoudige stappen online. Je kunt ervoor kiezen een kaartje toe voegen om van jouw gezonde geschenk een nog persoonlijker cadeau te maken. Het bezorgen van de fruitmand of fruitbox kan via Topfruit.nl op maandag tot en met zaterdag. Bestel je op maandag tot en met donderdag voor 20.00 uur, dan kan Topfruit.nl jouw fruitmand de volgende dag bezorgen. Op vrijdag en zaterdag kun je een bestelling plaatsen tot 17.00 uur. Plaats je jouw bestelling op een zaterdag, dan zal de bezorging op maandag geschieden.