Optimale verzorging in een particulier verpleeghuis

Ngs-west1

Bent u op zoek naar optimale verzorging voor een ouder persoon die niet meer thuis kan blijven wonen, denkt u dan eens aan een particulier verpleeghuis. In een particulier verpleeghuis kan nog echt de tijd worden genomen voor de bewoners. De medewerkers kennen alle bewoners persoonlijk en weten wat hen bezig houdt. Een organisatie die particuliere ouderenzorg van hoge kwaliteit aanbiedt is Compartijn. Verspreid over Nederland zijn er diverse huizen te vinden waar de bewoners kunnen rekenen op een optimale verzorging. De focus ligt op het bieden van een echt thuisgevoel aan elke bewoner. Zo wordt er veel rekening gehouden met privacy, de eigen levensvisie en de eigen identiteit. Elke bewoner kan rekenen op een zeer persoonlijke verzorging.

Wonen in een luxe zorgappartement

De appartementen van Compartijn zien er niet uit als appartementen van een verpleeghuis. De luxe appartementen bieden alle gemakken en mogen natuurlijk ingericht worden zoals de bewoner dat wenst. Natuurlijk zijn er ook aansluitingen voor televisie, radio en Internet aanwezig. Zo is het comfortabel wonen in de particuliere ouderenzorg en daarbij zijn alle benodigdheden voor goede zorg natuurlijk ook aanwezig. Krijgt u gasten te logeren? In elk particulier verpleeghuis is een gastenkamer waar uw gasten kunnen blijven slapen. Zo kunnen ook vrienden of familieleden die van ver komen, gemakkelijk bij u langs komen. Zo wordt het particuliere verpleeghuis voor iedereen een fijne thuisbasis.

Alle kosten bij de prijs inbegrepen

Het verhuizen van het oude huis van een woning van de particuliere ouderenzorg is natuurlijk een hele stap. Maar gelukkig worden na de verhuizing ook veel zorgen juist uit handen genomen. Zo worden al uw abonnementen, maar ook uw verzekeringen betaald. En heeft u eens een klusje wat moet worden uitgevoerd? De huismeester zorgt ervoor dat alle appartementen tiptop in orde zijn. Ook alle verschillende zorgafspraken worden gecoördineerd. Daardoor hoeft ook de familie vrijwel geen tijd aan administratieve of facilitaire zaken meer te besteden.