NGS West1
Image default
Banen en opleidingen

Support engineers en calculators gezocht in de hoofdstad

Ben jij woonachtig in Amsterdam en ben jij technisch onderlegd? Bij WR kan jij jouw nieuwe baan vinden. Met meer dan 1.500 bedrijven in het netwerk is dit werving- en selectiebureau actief door heel Nederland. Van Eindhoven tot Utrecht en Rotterdam, overal verblijdt WR werknemers en werkgevers. Dit is niet anders voor de hoofdstad van Nederland en de omgeving hiervan. Als jij in Amsterdam jij op zoek bent naar een vacature voor support engineer voor de ICT, dan vind je hier een passende vacature. Ook als je als calculator aan de slag wil gaan in Amsterdam zit er gegarandeerd voor jou een vacature in de uitgebreide vacaturebank.

Door jouw berekeningen verloopt het project goed

Geen enkel bouwproject kan succesvol verlopen zonder dat de berekeningen aan de basis kloppen. Dit stukje werkvoorbereiding is waar de berekeningen van de calculator van groot belang zijn. Amsterdam is een stad die dynamisch is, en waar de groei nooit stopt. Zodoende is er altijd wel een vacature voor calculator in Amsterdam te vinden. Er komen immers nog steeds genoeg gebouwen bij door de sloop van oude stukken of door winning van nieuwbouwgrond. Ook de oude panden van Amsterdam vereisen renovatie, waar evengoed berekeningen voor nodig zijn. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Solliciteer dan op een vacature voor calculator in Amsterdam.

Ondersteun de ICT in Amsterdam

Wellicht is rekenen niet voor jou weggelegd, maar ben jij liever met computers in de weer. Wat dacht je vaneen vacature voor support engineer in de ICT van bedrijven in Amsterdam? Als ondersteuner van de ICT zorg jij ervoor dat de netwerken en verbindingen van het bedrijf waarin jij werkzaam bent goed verlopen. Jij bent dus een belangrijke spil in het bedrijf, aangezien alles tegenwoordig digitaal en via internet verloopt. Ben jij graag een aanspreekpunt? Solliciteer dan op een vacature voor support engineer voor de ICT in Amsterdam.