Tot 18 jaar is er een professionele ADHD test en begeleiding voor uw kind

Iets wat veel gevolgen heeft voor de ontwikkeling van uw zoon of dochter is de concentratiestoornis ADHD. Om te zorgen dat ze hier niet te veel last van hebben, moet u zo snel mogelijk een ADHD test doen met uw kind. Als de diagnose van ADHD wordt vastgesteld na een test bij uw kind, geeft een gespecialiseerde organisatie zoals het ADHD Instituut Roosendaal u en uw kind de beste begeleiding op maat. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hier al terecht voor een ADHD test en begeleiding. Ook oudere kinderen tot 18 jaar worden hier begeleid om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en een leerachterstand te voorkomen.

Een ADHD test voor uw kind om leerachterstand te voorkomen

Heeft u het idee dat uw zoon of dochter moeite heeft met concentreren in de les? En dat huiswerk maken bijna onmogelijk is? Merkt u dat uw kind een achterstand heeft op het gebied van sociale vaardigheden? Dan heeft uw zoon of dochter misschien ADHD. Om dit zeker te weten, laat u best een ADHD test doen met uw kind door een professioneel ADHD instituut. U kunt hiervoor terecht bij het ADHD Instituut Roosendaal. Wordt ADHD vastgesteld bij uw kind? Dan biedt het instituut u en uw familie professionele begeleiding en leert het u omgaan met ADHD en wat het betekent voor u. Kies voor ADHD test en begeleiding bij ADHD Instituut Roosendaal.

Voer een ADHD test voor uw kind uit bij een specialist

U heeft vast wel eens van ADHD gehoord. Maar wist u dat er veel misverstanden zijn over deze concentratiestoornis. Zo geloven mensen dat het komt omdat een kind te weinig aandacht van zijn ouder krijgt. Wat is ADHD dan wel? Het is een biologische stoornis die gedeeltelijk erfelijk is. Kinderen met deze aandoening krijgen te veel prikkels tegelijkertijd binnen in hun hersenen. Daarom vinden ze het moeilijk om zich te concentreren en zijn ze hyperactief. ADHD is helemaal niet zeldzaam: 3 tot 5 procent van de kinderen in Nederland heeft deze aandoening. Heeft u het vermoeden dat uw zoon of dochter een concentratiestoornis heeft? Dan is het een goed idee om een ADHD test te laten uitvoeren met uw kind. Dit doet u best bij een specialist, zoals het ADHD Instituut Roosendaal. Bij hen krijgt u de beste begeleiding voor uw gezin.