NGS West1
Image default
Entertainment

De leukste escaperoom van Enschede!

Bent u op zoek naar een escaperoom dichtbij Enschede? En bent u op zoek naar een escaperoom voor uw bedrijfsuitje of familie-uitje? Bent u op zoek naar een escaperoom waarbij samenwerking vereist is en bent u op zoek naar een escaperoom vol spanning waarbij u uw hersens bijna kunt horen kraken? Wacht dan niet langer en boek de escaperoom nabij Enschede.

De kamers

De escaperoom in Enschede heeft verschillende kamers. Zo kunt u kiezen uit escaperoom Hof Te Langelo, de gezinsescaperoom  of een escaperoom speciaal voor een kinderfeestje. Onze escaperoom Hof Te Langelo is de favoriet en hieronder vindt u waar deze escaperoom nabij Enschede over gaat.

Het verhaal

Escaperoom Hof Te Langelo bevindt zich in Haaksbergen nabij het mooie Enschede. Deze escaperoom is geschikt voor zowel jong als oud. Voor jonge kinderen van 9 tot en met 12 jaar wordt wel een andere versie van het verhaal aangeboden. Dit betreft een kindvriendelijke versie die minder eng is dan de normale versie. Kinderen vanaf 13 jaar mogen meedoen met de gewone versie van de escaperoom. Het is dus perfect als een familie- of bedrijfsuitje. Tijdens de escaperoom in Enschede dient u samen met uw groepsgenoten het mysterie van de vloek van het Hof de Langelo op te lossen. Het verhaal van de vloek luidt als volgt. Het verhaal speelt zich af op een boerenbedrijf nabij Enschede. Een vloek heeft ervoor gezorgd dat de boerenbedrijf op het randje van de afgrond staat. Dit komt omdat de productie van melk gestopt is. Dit is op te lossen alleen dan dient iemand een super enge melkput in te gaan. Dit durft alleen niemand. Door raadsels en puzzels op te lossen kunt u de vloek opheffen, alleen lukt dit binnen de tijd?