NGS West1
Image default
Gezondheid

De specialist in fysiotherapie in Ede helpt u met uw klachten

Als u klachten ervaart bij uw dagelijkse bezigheden of u niet goed meer kunt sporten vanwege uw klachten, dan is het aan te raden om naar een specialist in fysiotherapie in Ede te gaan. Fysiotherapie Beatrixpark heeft fysiotherapeuten die u kunnen helpen met uw klachten. Het maakt niet uit wat deze klachten zijn, hun doel is altijd om uw klachten op te lossen of minstens te verminderen. Zij kunnen u helpen met sportfysiotherapie, fysiotherapie voor kinderen, geriatriefysiotherapie en nog veel meer. Dit bedrijf heeft verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten in dienst. Zij weten wat ze doen en zoeken altijd naar een persoonlijke aanpak van uw probleem. Kunt u zelf niet naar de praktijk komen? Dan halen zij u op en brengen ze u weer thuis. Zo mist u geen behandeling en wordt u altijd geholpen.

Aanpak van complexe gezondheidsproblemen met geriatriefysiotherapie

Geriatriefysiotherapie wordt doorgaans toegepast bij oudere mensen die verminderde beweeglijkheid ervaren of complexe klachten hebben. Fysiotherapie Beatrixpark in Ede biedt ook deze vorm van fysiotherapie aan. Geriatriefysiotherapie wordt bijvoorbeeld ingezet bij reuma, artrose, hartfalen, dementie en meer. Deze problemen kunnen de reservecapaciteit laten afnemen. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat u minder kracht heeft voor uw dagelijkse activiteiten en dus minder zelfstandig bent. Geriatriefysiotherapie heeft als doel om uw zelfstandigheid te behouden en klachten te doen afnemen. U werkt natuurlijk ook aan uw conditie. Dit alles onder begeleiding van een gespecialiseerde en ervaren fysiotherapeut.

Maak snel een afspraak bij deze praktijk

Maak snel een afspraak bij deze praktijk voor fysiotherapie in Ede voor fysiotherapie, geriatriefysiotherapie of een van hun andere behandelingen. Weet u niet goed waar ze u het beste mee kunnen helpen? Neem dan eens contact met ze op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen ze goed behandelplan opstellen. Werkt u 40 uur en weet u dus niet of u wel tijd heeft? Dat is bij deze praktijk geen probleem. Ze zijn ook in de avond en op zaterdagen open.