NGS West1
Image default
Gezondheid

Een massage in Veenendaal bij Surrender

Bij massagepraktijk Surrender kunt u terecht voor een heerlijke massage in Veenendaal. Het uitgangspunt binnen onze praktijk is dat ieder mens uniek is van lichaam en geest, van geschiedenis en beleving. Wanneer u bij ons binnenstapt, zullen wij dan ook zorgen voor een massage op maat.

Massage Veenendaal

U kunt bij massagepraktijk Surrender in Veenendaal niet alleen terecht voor een gewone massage, gericht op ontspanning, maar ook voor massage therapie en natuurgeneeskundige therapie. Wij bieden u een breed aanbod aan behandelingen en geven u daarbij het beste advies op basis van uw behoeften en wensen. Het doel van onze behandelingen is om het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te wakkeren. Daarnaast hebben wij gemerkt dat veel mensen ook verandering zien op het gebied van hun levenskwaliteit door onze behandelingen. Zo zijn er mensen met chronische pijnklachten die veel baat kunnen hebben bij ons therapeutische behandelingen, maar ook wanneer u veel stress ervaart of last heeft van psychische of lichamelijke onrust kunnen onze behandelingen u helpen.

Onze werkwijze

In onze praktijk staan aandacht, kwaliteit en gastvrijheid centraal tijdens alle behandelingen. Wanneer wij aan de slag gaan met een behandelplan, houden wij rekening met uw staat van gezondheid en eventuele ziekten. Op die manier bepalen wij wat de juiste behandeling voor u is. Wanneer u niet goed ter been bent, is het ook mogelijk om u thuis te laten behandelen. Neem in dat geval contact met ons op. Tijdens onze behandelingen ligt de nadruk op ontspanning, hiervoor maken wij gebruik van verschillende technieken zoals mobilisatie, oscillatie, oefentherapie en bindweefselmassage. Onze massages zijn rustig en zacht, zodat u zich goed kunt ontspannen in zowel uw lichaam als uw geest.

De massageshop

Naast onze massagepraktijk, hebben wij ook nog een online shop, waar u terecht kunt voor voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Kijk voor meer informatie op onze website. Wij verkopen ook herstel bevorderende en ondersteunende hulpmiddelen. Laat u vooral adviseren door onze medewerkers en bestel op die manier de juiste producten voor u. Wij leveren alleen producten van de hoogste kwaliteit. Neem bij vragen contact met ons op.