NGS West1
Image default
Bedrijven

Beautybyheidi als je kiest voor jezelf

Dankzij Beautybyheidi ontwikkel je graag een routine in het verzorgen van je huid. Het is belangrijk dat je een routine hebt. Vooral als je 40+ bent. En als je eenmaal hebt mogen ervaren wat Heidi van www.beautybyheidi-skinexpert.nl voor je kan doen, val je nooit meer elke nacht zonder je huid te verzorgen in slaap. En dat is maar goed ook. Want je huid is een van de grootste organen die je lichaam heeft, en het werkt elke dag hard om ons lichaam te beschermen tegen schadelijke elementen. Het verzorgen van je huid en het ontwikkelen van een huidverzorgingsroutine is belangrijk, want het kan dit orgaan helpen zijn werk beter en langer te doen. Als je er nog steeds niet van overtuigd bent dat het verzorgen van je huid belangrijk is, heb ik hieronder enkele redenen voor je waarom je dat juist wél zou moeten doen

3 Redenen waarom Beautybyheidi een aanrader is

Het starten van een gewoonte is altijd moeilijk, maar als je eenmaal resultaten ziet, wordt het een stuk makkelijker. Want je wilt die goede resultaten natuurlijk behouden. 

  1. Beautybyheidi leert je over je eigen huidtype. Alle huidtypes zijn verschillend. Misschien heb je een vriendin die geen huidverzorging toepast en ziet haar huid er geweldig uit. Nou, dat is geweldig voor haar. Echter zijn alle huidtypes verschillend. Hierdoor kan jouw huid meer zorg nodig hebben dan die van je vriendin. Daarom is een dagelijkse huidverzorgingsroutine belangrijk.  

  2. Een mooie huid is een levenslang proces. Als je over 30 jaar een prachtige huid wilt hebben, zullen de keuzes die je vandaag maakt daarbij helpen. Het ontwikkelen van een routine in het de dagelijkse verzorging met de juiste producten voor jouw huidtype helpen je om een mooie huid te behouden in de toekomst. Tegelijkertijd kunnen huidverzorgingsproducten die niet geschikt zijn voor jouw huidtype nu al je huid beschadigen voor de toekomst.

  3. Als je er goed uitziet, voel je je goed. Een schone en zuivere huid kan je helpen je zelfvertrouwen te vergroten en je er op je best te laten uitzien! Je gezicht is het eerste dat anderen zien wanneer ze je ontmoeten. Een goede huidverzorging kan je daarbij helpen.

Maak een afspraak met Heidi die graag voor jouw huid zorgt. Zij kan je huid er geweldig laten uitzien en voelen!