NGS West1
Image default
Bedrijven

LED werkplaatsverlichting bespaart energie

Wordt uw werkplaats nog steeds verlicht door middel van TL-buizen? Dan is het misschien tijd om andere, duurzamere verlichting te overwegen. Lampen die lang meegaan en die daarnaast energie besparen, zijn een goede keuze in deze dure tijden. Wat dat betreft biedt LED verlichting de juiste oplossing. LED lampen bieden veel mogelijkheden en kunnen toegepast worden in veel verschillende ruimten. Of het nu gaan om LED werkplaatsverlichting, showroomverlichting of verlichting voor uw restaurant, met LED lampen kunt u alle kanten op.

Hulp van een LED specialist

Om uw ruimte zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen verlichten, is advies van een LED specialist geen overbodige luxe. Bij LED design Holland weten we alles over LED lampen en armaturen. Wij kunnen voor elke ruimte de geschikte verlichting vinden. Zelfs voor ruimtes waarin het bijvoorbeeld erg vochtig is.  Daarbij houden we rekening met veiligheid en in bepaalde gevallen ook de sfeer die gecreëerd wordt. Dit is bijvoorbeeld van belang in een winkel, terwijl tegelijkertijd de producten op de juiste manier verlicht moeten worden.

Lichtplan op maat

Bij LED Design Holland horen we graag wat uw verwachtingen zijn en maken we een lichtplan op maat. We kijken welke lampen er op welke plekken moeten komen. Daarbij houden we natuurlijk in het oog dat u zoveel mogelijk energie kunt besparen. Vervolgens kunt u erop rekenen dat we de verlichting op professionele wijze komen installeren. In veel gevallen kunt u zelfs subsidie krijgen wanneer u overstapt op energiebesparende LED verlichting. Dit kunnen wij desgewenst voor u aanvragen.

Wilt u ook overstappen op duurzame verlichting waarmee u aanzienlijk bespaart op energiekosten? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Een kijkje nemen op onze website kan natuurlijk ook.

https://www.leddesignholland.nl/