NGS West1
Image default
Beauty en verzorging

Bij de beautysalon in Nijmegen krijg je goede uitleg

Bij de moderne beautysalon in Nijmegen worden diverse behandelingen uitgevoerd. Er wordt op een zeer effectieve manier gekeken naar een behandeling die ervoor zorgt dat de haren in je gezicht of op andere plekken op het lichaam worden verwijderd op een definitieve manier. Je moet ervoor zorgen dat je de haren voorafgaand aan de behandeling juist even goed laat groeien, zodat deze makkelijker tijdens de behandeling kunnen worden verwijderd. Het wordt gedaan door middel van lichtflitsen, ook wel IPL genoemd. Misschien heb je hier al eens van gehoord, maar weet je niet goed wat het inhoudt, Het betekent dat de haarzakjes waar de haren uitgroeien als het ware worden weggebrand. Deze kunnen dus ook helemaal niet meer terugkomen. 

Behandelingen die je kunt boeken

Als je meer informatie wilt over de behandelingen van het ontharen bij de beautysalon in Nijmegen kan je het contactformulier invullen met het onderwerp IPL, waar je vragen kunt stellen waar je nog onduidelijkheden over hebt. Daarnaast kan je kiezen om pigmentvlekken die je hebt hier te laten behandelen. Door middel van speciale apparatuur kunnen vlekken die zijn ontstaan in de zon bijvoorbeeld worden aangepakt. Soms kan je op een zeer vervelende plaats een vlek hebben en wil je die het liefst zo snel mogelijk weer weg hebben. De beautysalon in Nijmegen zal je daarbij helpen. 

Informatie over de methodes

Wil je hier meer informatie over hebben, ook dan kan je gebruik maken van het contactformulier, maar kijk vooral ook eens even bij de video’s op de website Hier kan je een behandeling zien en kan je ook uitleg krijgen over de diverse behandelingen die bij de beautysalon in Nijmegen worden aangeboden. Zo krijg je hier een beter beeld bij. De behandelingen bij de beautysalon in Nijmegen zijn te boeken op de website, onder het kopje behandelmethodes.