NGS West1
Image default
Beauty en verzorging

Straal als nooit tevoren na een fillerbehandeling

Storen aanwezige rimpels of huidplooien u als u in de spiegel kijkt? Wordt u altijd geplaagd door onzekerheid over uw dunne lippen of donkere wallen onder uw ogen? Hoewel het niet mogelijk is om het verouderingsproces volledig tegen te gaan, is het wel mogelijk om er jeugdig uit te blijven zien. Natuurlijk begint dit met goed voor uzelf te zorgen. Zo is alom bekend dat roken, overmatige blootstelling aan de zon, slechte voeding en alcoholgebruik ‘van iemands gezicht af zijn te lezen’. Het resultaat is een typisch vermoeide en verouderde uitstraling, vaak met ingevallen wangen en meer hangende gezichtscontouren. Wilt u terug gelukkig zijn als u in de spiegel kijkt? Lees dan snel verder.

Verbeter uw zelfvertrouwen met enkele prikjes

Krijg een boost voor uw zelfvertrouwen met een fillerbehandeling. Het resultaat is een frisse en gezonde uitstraling, zonder diepe en oppervlakkige rimpels. Uw gezichtscontouren zijn scherper dan u ooit had kunnen dromen en dat valt op. Bij een fillerbehandeling wordt een natuurlijk materiaal op basis van hyaluronzuur gebruikt om gezichtsdelen met weinig volume en storende rimpels op te vullen. De toediening vindt plaats met kleine prikjes. Er zijn verschillende fillerbehandelingen mogelijk, waaronder:

  • Kin- of neuscorrectie
  • Traangootjes of wallen
  • Ingevallen wangen en ingezakte jukbeenderen

Bovenstaande behandelingen zijn slechts een selectie uit de mogelijkheden. Ook het opvullen van de neus-lippenplooi of een mooie plump op de bovenlippen is een mogelijkheid.

Plan een consult in

Wilt u graag een jeugdige en frisse uitstraling? Met de fillerbehandeling bij Betan Clinics wordt uw huid weer mooi effen en strak. Als u nog vragen heeft met betrekking tot eventuele bijwerkingen of de behandelmethoden, dan staat het u vrij om contact op de nemen met deze gecertificeerde professionals. De plastisch chirurgen die werkzaam zijn bij Betan Clinics zijn namelijk zowel onder Nederlandse als Europese wetgeving gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u in de juiste handen bent voor uw fillerbehandeling.

https://www.betanclinics.nl/