NGS West1
Image default
Beauty en verzorging

Meer zelfvertrouwen na een bovenooglidcorrectie of het laten verwijderen van spataderen

Er zijn momenten dat u in de spiegel kijkt en beseft dat u een verandering wilt. Sommige zaken heeft u zelf in de hand, maar andere uiterlijke kenmerken liggen buiten uw invloed. Denk bijvoorbeeld aan spataderen of overtollig vel boven uw oogleden. Beide situaties zijn erg hinderlijk en helaas onmogelijk voor u om zelf te verbeteren. Aan beide problemen zitten ook risico’s verbonden. Zo kan overtollig vel boven uw oogleden leiden tot vervelende oogontstekingen of -infecties, waarbij spataderen een indicatie zijn van verwijde bloedvaten. Ook zijn beide ‘aandoeningen’ esthetisch onplezierig. Bent u klaar voor een verandering? Ga dan op zoek naar een huidspecialist die een behandeling kan bieden zodat u snel weer vol zelfvertrouwen de straat op gaat.

Waar kunt u terecht voor een behandeling?

Als u woonachtig bent in de omgeving Arnhem en op zoek bent naar een professioneel adres voor een bovenooglidcorrectie of het verwijderen van spataderen, bezoek dan Optimum Clinics in Oosterbeek, Denekamp of Dinxperlo. De moderne praktijk biedt u alle rust en comfort terwijl de medewerkers u voorzien van persoonlijke zorg. Of u nu binnengaat voor het laten verwijderen van spataderen of het laten uitvoeren van een bovenooglidcorrectie, de specialisten van Optimum Clinics zorgen altijd voor een esthetisch mooi ogend resultaat.

Wat voor behandelingen worden uitgevoerd?

Het verwijderen van spataderen is een non-invasieve procedure die wordt uitgevoerd met een endoveneuze laserprocedure of Müller-phlebectomie. Mocht uw situatie het vragen, zijn er ook andere behandelplannen mogelijk. Tijdens een bovenooglidcorrectie wordt uw overtollig huid-, spier- en vetweefsel op de bovenste oogleden verwijderd en geherpositioneerd. Het resultaat is een frisse blik.

Plan uw consult in

Er zijn verschillende vestigingen van optimum Clinics in de regio Arnhem waar u terecht kunt voor een bovenooglidcorrectie of het laten verwijderen van spataderen: Oosterbeek, Denekamp en Dinxperlo. Als u interesse heeft in een van deze behandelingen, neemt u eenvoudigweg contact met een van de vestigingen op om een intake te plannen. In de huidige periode worden de meeste intakes via beeldbellen uitgevoerd.