NGS West1
Image default
Beauty en verzorging

Definitief ontharen met een laser doet u bij deze professionele praktijk in regio Tilburg

Heeft u haren op plaatsen waar u ze liever niet heeft? Of heeft u last van overbeharing? Dat is uiteraard erg vervelend, maar goed te behandelen. Het is namelijk mogelijk om ongewenste beharing definitief te laten verwijderen. Belangrijk hierbij is dat u voor deze behandeling van uw lichaam naar een specialist gaat. Zo bent u verzekerd dat het veilig uitgevoerd wordt. Bent u op zoek naar een professionele praktijk in omgeving Tilburg, Noord-Brabant, voor definitief ontharen? Bij DermaVision helpen ze u graag verder. De gediplomeerde, gekwalificeerde en gedreven huidtherapeuten stellen een persoonlijk behandelplan voor u op om het gewenste resultaat te bereiken.

Hoe werkt definitief ontharen?

Laat uzelf definitief ontharen bij deze praktijk in Tilburg middels een zeer effectieve behandeling. Het ontharen doen zij in hun praktijk in Berkel-Enschot en Waalwijk. Vervolgens gaan zij aan de slag met lichtbundels, die het effect hebben van een laser om u van ongewenste beharing af te helpen. Hierbij maken zij onderscheid tussen overbeharing op plaatsen waar gewoonlijk geen haar zit en overbeharing op plaatsen waar al haar aanwezig is. Zij bespreken met u de situatie om vervolgens een persoonlijk behandelplan op te stellen. Tevens wordt er gekeken naar de kleur van uw haar om uiteindelijk de hoeveelheid behandelingen te bepalen. De behandelingen worden gedaan middels twee verschillende methoden, namelijk elektrische epilatie of via Intense Pulsed Light. De gespecialiseerde huidtherapeuten vertellen u daar in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Bespreek de mogelijkheden

Ziet u het wel zitten om definitief te ontharen bij deze praktijk in omgeving Tilburg te Noord-Brabant? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken. Reken af met die vele scheermesjes en kom van uw ongewenste beharing af met de effectieve behandelingen die deze praktijk aanbiedt! Ook voor ander soort huidbehandelingen kunt u uitstekend bij hen terecht.

https://dermavision.nl/