NGS West1
Image default
Gezondheid

Een nieuwe Artrose behandeling bij een specialist

Heeft u artrose en bent u wanhopig op zoek naar een artrose behandeling dat uw symptomen kan verlichten of zelfs verhelpen? Dan doet u er goed aan om bij Carpus naar de nieuwe LLLT & PEMF behandeling te informeren. LLLT & PEMF staat voor Lower Level Laser Therapie en Pulsed Electro Magnetic Field en gebruikt gepulste elektromagnetische velden om de bloedtoevoer en werking van de cellen in- en rondom het gewricht te verbeteren. Als gevolg hiervan zal u ervaren dat de lichamelijke klachten van artrose zullen afnemen of verdwijnen. Bent u klaar met al die zalfjes en andere therapieën en wilt u een nieuwe en pijnloze behandeling proberen? Misschien is LLLT & PEMF dan iets voor u.

Hoe werkt deze nieuwe artrose behandeling?

Als u artrose heeft, weet u vast al dat niet de artrose zelf, maar problemen die rondom het gewricht ontstaan pijnklachten kunnen veroorzaken. Doordat het kraakbeen in uw gewrichten broos en dunner wordt, verandert er veel in het gewricht. Het bot in het gewricht kan bijvoorbeeld bulten ontwikkelen of de zenuwen in het gewricht kunnen worden aangetast, wat pijnklachten kan veroorzaken. Om lichamelijke klachten te verzachten is het dan ook belangrijk om de oorzaak, het verslechterend kraakbeen, een oppepper te geven. Ten gevolge daarvan zullen andere klachten in en rondom het gewricht zich ook verminderen. Met de nieuwe artrose behandeling LLLT & PEMF zal de bloedtoevoer naar uw cellen en de uitwisseling tussen cellen een oppepper geven. Het kraakbeen zal zich wat herstellen, waardoor de andere klachten op den duur ook zullen verminderen.

Andere mogelijke behandelingen bij Carpus

Naast massage en fysiotherapie doet Carpus veel aan traumabehandelingen. De nieuwe artrose behandeling is hier onderdeel van. Naast artrose is het ook mogelijk om met andere klachten aan te kloppen bij deze praktijk in Veldhoven. Denkt u bijvoorbeeld aan facturen, hernia’s, tenniselleboog of hielspoor, nekklachten, hoofdpijnen, pijnlijke schouder, heup- of knieproblemen, enkelverstuiking- en/of scheuring en wondgenezing. In plaats van oefentherapie zult u veel baat hebben van bijvoorbeeld de nieuwere artrose behandeling van Carpus om (pijn) klachten in het lichaam te verzachten of verhelpen.

https://www.carpus.nl/index.php