NGS West1
Image default
Financieel

Koop ether met PayPal – Hoe gemakkelijk ether online te kopen

Heb je je ooit afgevraagd hoe je de ether kunt kopen met PayPal? Als je dan hebt, ben je net als veel andere mensen. Maar als je veel anderen bent, wil je waarschijnlijk ook leren hoe je de ether kunt gebruiken met PayPal in plaats van die gecompliceerde creditcards. Nou, hier is hoe je het doet.

  

Er zijn een paar manieren waarop u de ether kunt kopen met Paypal. Je kunt het als een creditcard kopen en het op je computer laden of je kunt ook een prepaid-betaalpas kopen en het ook op je computer laden. De keuze is aan jou.

 

Daarnaast zijn er nog andere manieren waarop je me via PayPal in de Verenigde Staten kunt brengen. Als u de ether wilt kopen met PayPal, kan een van deze opties voor u werken. Ze kunnen ook beschikbaar zijn voor andere valuta’s, als u op Google zoekt voor het kopen van e-valuta of iets dergelijks.

 

U kunt ook proberen e-valuta per post van de overheid te kopen.

Dit kan een optie zijn als u probeert in een land te komen dat de dollar als valuta niet herkent. Dit zou een optie zijn voor diegenen die in andere landen zijn die zoiets hebben en niet willen riskeren hun geld aan de banken te verliezen. Het zou echter beter zijn om deze e-valuta te krijgen door contant geld van de bank waarmee u Bank bij.

 

Nog een manier die u ether kunt kopen met Paypal is door een online bedrijf van derden Wirex te gebruiken. Dit is een bedrijf dat met PayPal werkt en een manier biedt om online betalingen te verzenden en te ontvangen. Dus in plaats van een cheque op iemand te schrijven, kunt u het via internet verzenden en geven u een elektronisch bewijs in de vorm van een ontvangstbewijs. Deze bon kan worden afgedrukt en overal met u meegenomen. Dit is een geweldige manier om uw geld veilig en veilig te houden en deze eenvoudig naar uw bankrekening over te dragen wanneer u maar wilt.

 

Met ether hoef je niet om te zorgen maken over het verzenden van geld heen en weer tussen je computer en de andere Personencomputer. Je kunt eenvoudig de ether naar een ander adres sturen dat je hebt ingesteld en ze zullen het naar je toe sturen. Dit is een snelle en gemakkelijke manier om geld naar iemand over de hele wereld te sturen en is vooral handig voor mensen die vaak reizen of tijd doorbrengen in het buitenland. Weet gewoon dat ether prijzig kan zijn, dus zorg ervoor dat je wat geld in je zak hebt om deze kosten te dekken

Ethereum kopen en verkopen doet u eenvoudig en snel bij BitcoinMeester.