NGS West1
Image default
Financieel

Hoe Litecoins te kopen – welke uitwisseling is de gemakkelijkste manier?

Er zijn een aantal methoden om litecoïne met geld te kopen, maar er is echt maar één die gratis is. LoceBitcoins is momenteel de meest geschikte methode om litecoïne met geld te kopen, en toch heeft het nergens in de buurt van de hoeveelheid litecoïne die wordt verhandeld op de nationale markt. Ander populair gratis geld aan digitale valuta-uitwisselingen zoals bitquick en muur van munten ondersteunen het nu niet op dit moment LTC. Gelukkig zijn er een paar andere methoden voor het kopen van litecoïne die een grote hoeveelheid litecoin veel gemakkelijker maakt dan het nu is.

 

Een van de gemakkelijkste manieren om uw handen op sommige litecoïne te krijgen, is om een geldoverdrachtsmiddel zoals Paypal te gebruiken. Met de recente aankondiging die Paypal internetrekeningen gaat bieden aan kleine bedrijven, wordt deze service nog nuttiger. Het enige dat u hoeft te doen is naar uw PayPal-account gaan en een nieuw virtueel account maken. Wanneer het tijd voor u is om een transactie te voltooien, hoeft u alleen maar degene te selecteren die u wilt gebruiken, geeft u de anderen het wachtwoord dat u hebt gebruikt om het te maken, en u bent klaar!

 

Een andere goede manier van het kopen van litecoin met geld is om een van de vele ATM-machines te gebruiken die nu in de Verenigde Staten beschikbaar zijn.

Met deze geldautomaten kunt u uw creditcard gebruiken om een virtuele opname van uw bankrekening te maken. Wanneer het tijd voor u is om uw transactie te voltooien, hoeft u alleen uw bankpas te gebruiken om de wijziging te maken, uw LoceBitcoins-dealer te geven het pincode dat u ze hebt gegeven, en u hebt de wijziging in uw portemonnee of bankrekening. Deze ATM-locaties accepteren meestal slechts één of twee vormen van digitale valuta, dus zorg ervoor dat u uitcheckt welke zij ondersteunen voordat u beslist welke optie het beste voor u is.

 

Als u geen toegang hebt tot een van deze geldautomaten of zich niet op uw gemak voelt met het gebruik van ze, kunt u altijd een van de vele bemiddelingshuizen bezoeken die service bieden in ruil voor de verkoop van Litecoin. Deze optie is waarschijnlijk de gemakkelijkste manier voor iedereen om te leren hoe LTC veilig te kopen. U moet eerst aanmelden en een kort aanvraagproces doorlopen waar ze u een paar vragen met betrekking tot uw bedrijf en uw persoonlijke gegevens zullen vragen.

Dan, zodra u bent geverifieerd, kunt u in staat zijn om in de momenten te handelen met behulp van uw creditcard of bankpas.

 

Een andere optie om te leren hoe Litecoins te kopen is via online sites die het kopen en verkopen van deze virtuele valuta bieden. Er zijn verschillende online sites, maar een van de beste wordt lokale bitcoins genoemd. Met behulp van deze site heeft iemand in de VS die een Amerikaanse factuuraccount heeft of toegang heeft tot een US Merchant-account, een litecoin van overal ter wereld kopen met behulp van hun creditcard of bankpas.

 

Dus, in samenvatting, de gemakkelijkste manier voor iedereen om te leren hoe je litecoïne kunt kopen, is via een van de drie die in dit artikel worden genoemd. Met deze uitwisselingen kunnen iemand gemakkelijk en gemakkelijk leren hoe u litecoïne kunt kopen. De andere twee opties zijn niet zo eenvoudig als hierboven vermeld, maar kunnen nog steeds erg handig zijn voor beginners die gewoon willen betrekken bij het kopen en verkopen van virtuele valuta’s. De derde optie, kopen via een internetmakelaar, is waarschijnlijk de beste manier voor iedereen om aan de slag te gaan. Al deze platforms bieden veilige, veilige transacties, dus er is echt niets te verliezen.

Klik op BitcoinMeester en begin vandaag nog met het kopen van bitcoin!