NGS West1
Image default
Health / Alternative

Professioneel producten laten coderen

Al lange tijd loop je rond met het idee om een eigen product te ontwikkelen. Jouw tuin staat namelijk vol met bramen en je vindt het dan ook maar al te leuk om daar jam van te maken. Misschien is het zelfs wel mogelijk om er een handeltje in te realiseren, waarbij je je inschrijft bij de Kamer van Koophandel, een eigen etiket moet ontwikkelen en een plantage aan zal moeten laten leggen. Jij ziet het helemaal voor je en bedenkt dat het maar eens tijd moet worden om actie te gaan ondernemen. Nu heb je de meeste praktische en economische zaken geregeld, maar moet je alleen nog in zee gaan met een professionele codeerder. Hoe zorg je er nu voor dat je in contact komt met een professional die voor jou een etiket voedingsmiddel wil ontwerpen? Dan stuit je op de website van Koenig & Bauer, met wie je graag aan de slag wil gaan.

Codering op hoog niveau

Koenig en Bauer is expert op het gebied van codering en etikettering van diverse producten. Denk dus niet alleen aan het etiketteren van glazen potjes, maar ook aan het coderen van voedingsmiddelen, buizen, auto’s, cosmetica en andere verpakkingen. Dit gebeurt allemaal met behulp van geavanceerde apparatuur, waaronder etiketteermachines en laser graveermachines. Op die manier wordt ieder product voorzien van een code, die voldoet aan de Europese richtlijnen voor codering van producten. Hierbij kun je dus denken aan een houdbaarheidsdatum, maar ook aan een serienummer en andere belangrijke productinformatie.

Meer weten?

Wil jij graag je producten laten coderen door Koenig & Bauer of heb jij een andere printopdracht voor de experts? Schroom dan niet om contact op te nemen met het codeerbedrijf via de website van Koenig & Bauer of neem een kijkje op de website voor meer informatie over de verschillende toepassingsgebieden.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/