NGS West1
Image default
Health / Alternative

Exalto Hoveniers: uw hovenier in Rhenen

Ook in Rhenen weet onze hovenier zijn klanten elke keer te verrassen met een prachtige tuin. Dit doen we door elke dag vernieuwend en creatief te zijn. Een goed aangelegde en onderhouden tuin vinden we erg belangrijk. Ons motto is dan ook ‘met een mooie tuin gaat elke locatie bloeien’. Door een goede samenwerking met Exalto Hoveniers kunnen we u ook helpen met houtwerk in de tuin. Zo kunnen we voor u het complete plaatje verzorgen!

Diensten van onze hovenier in Rhenen

Als hovenier in Rhenen werken we aan verschillende onderdelen voor uw tuin:

  • Creatief tuinontwerp: Iedere nieuwe tuin start met het maken van een tuinontwerp. Dit is van belang, omdat het een beter beeld van de te benutten ruimte en de mogelijkheden die dit biedt geeft. Zo ontstaat er een helder beeld, voor er aan de slag wordt gegaan. Dit is fijn voor u en voor ons. U zal bij het gehele proces betrokken worden. Al bij het eerste gesprek luisteren we naar uw ideeën en wensen. Zo wordt de tuin ook echt úw tuin!
  • Tuinaanleg: Bij de aanleg van uw tuin in Rhenen komen een hoop dingen kijken. Een ervaren en deskundige hovenier als Exalto Hoveniers kan hier dus erg van pas komen. Denk hierbij aan het verwijderen van het huidige straatwerk en de beplanting. Bij het aanleggen van uw tuin kijken we ook naar onder andere de grondwaarden en groei van de huidige beplanting. Zo kunnen we op de juiste manier uw tuin aanleggen. Ook na het aanleggen van uw tuin in Rhenen, helpt onze hovenier u verder met het beplantingsplan
  • Tuinonderhoud: Tuinonderhoud is van belang om het beste uit elke plant of boom te halen. Dit gaat verder dan het op tijd snoeien. Ook het gebruik van de juiste bemesting is een vereiste. We helpen u graag aan advies over welke bemesting passend is voor uw tuin.

Onze hovenier biedt ook periodieke onderhoudswerkzaamheden voor uw tuin in Rhenen aan. Zo bent u helemaal van uw tuinonderhoud ontzorgd.

Meer informatie over Exalto Hoveniers?

Eigenaar Henk-Jan Exalto kent zijn klanten graag persoonlijk. We geven u graag persoonlijk advies over de vormgeving van uw idee. Ook geven we u graag meer informatie zodat u inspiratie opdoet en een beter beeld krijgt van onze werkwijze. U kunt ons telefonisch bereiken via 0318 – 76 83 14.