NGS West1
Image default
Health / Alternative

Dansles volgen

Als je graag dansles volgen wilt kun je daarvoor bij ons terecht. Als professionele dansschool geven we danslessen om beter te worden in de danstechniek, maar ook om fitter te worden. Zo kunnen we je niet alleen helpen met het verbeteren van je danspassen, maar ook om je gezond en fit te houden. Wil je dus dansles volgen? Ga dan bij ons aan de slag met ritmes en lichaamscoördinatie waarbij je les krijgt van zeer ervaren dansleraren en leraressen.

Zoek je anders een mogelijkheid om gewoon sociaal bezig te zijn? Dan kan je dansles volgen in groepsverband om in aanwezigheid van anderen bezig te zijn. Tevens is er de mogelijkheid voor jongeren om deel te nemen aan danslessen die geheel geschikt zijn voor hun leeftijdsgroep. En verder heeft men de keuze uit een van de vele dansstijlen. Wil je dus dansles volgen? Kom dan gauw naar onze dansschool.

Danslessen in stijl

Je kan bij ons dansles volgen in stijl. Er zijn meerdere vormen van dans waar je aan kan deelnemen. Zo is het mogelijk om danslessen te nemen als streetdance, breakdance en jazzballet. Hierbij krijg je in alle gevallen begeleiding van een professionele danser die jou precies kan uitleggen hoe de bewegingen in zijn werk gaan. In het geval van streetdance oefen je danspassen in hiphop stijl. Dit is een expressieve vorm waarbij veel geïmproviseerd wordt. Verder kan men breakdance beoefenen. Dit is een dansles die oorspronkelijk uit New York komt. Door deze danslessen te volgen zul je krachtiger worden en lastige poses en powermoves weten uit te voeren. Bij jazzballet kan men op een swingende wijze op moderne muziek dansen. Hierbij is techniek zeer belangrijk. Volg de dansles in de stijl die jij wilt en wordt beter

Lessen in groepen

Ook kan men lessen volgen in groepen. Door in een groep actief deel te nemen kan men aan de conditie werken terwijl men op een sociale manier bezig is. Wil je ook op een leuke wijze in beweging blijven met anderen? Kom dan dansen bij onze dansschool dan hier dansles te volgen.