NGS West1
Image default
Health / Alternative

Fit en gezond worden

Dus je wilt fit en gezond worden? Dat kan met fitness van onze sportschool. Hier ontvang je niet de gebruikelijke trainingstips en volg je niet de standaard procedure wat betreft sportapparaten. In plaats daarvan krijg je personal training, groepslessen, voedingsadvies of medische begeleiding. Door heel gericht te werk te gaan zorgen we er met onze fitness voor dat je in korte tijd de resultaten behaalt die je jezelf als doel hebt gesteld. Je zal volop mogelijkheden hebben om aan je gezondheid te werken.

We werken overigens vanuit een totaalaanpak waarbij we op alle factoren letten die jouw gezondheid verbeteren. Om mentaal en lichamelijk fit te worden zullen meerdere zaken in acht worden genomen. Het is namelijk niet alleen maar af en toe sporten in een fitnessclub. En er komt zeker meer bij kijken dan alleen op beperkte tijden gezond te leven. Bij onze sportschool krijg je een algehele aanpak waarmee je ieder aspect kunt verbeteren waardoor je in het geheel gezonder wordt met onze fitness.

Voedingsadvies en dieet

Een belangrijk onderdeel van fitness is dat er een goede voeding op na wordt gehouden. Met een voedingsadvies van een specialist kun je er vanuit gaan dat je snel resultaten zult behalen. Het is namelijk meer dan alleen minder eten wil men afvallen of harder trainen om grotere spieren te krijgen. Het gaat om een balans tussen de juiste voeding en de perfecte dosis fitness.

Fitness met hulp

Bij ons kan je fitnessen met extra hulp. Je kan bijvoorbeeld personal training krijgen om ervoor te zorgen dat je doelgericht te werk gaat en dat je niet smokkelt met je trainingsschema. Een andere mogelijkheid is dat men medische begeleiding krijgt indien men met een bepaalde blessure of kwaal rondloopt. Zodoende kan je er zeker van zijn dat je met onze fitness er alleen op vooruit gaat.