NGS West1
Image default
Muziek

Leren zingen bij de zangles in Huissen

Iedereen kan leren zingen, dat is het motto van de leraar die de zangles in Huissen geeft. Wanneer je niet gelooft in je eigen krachten dan is het ook heel moeilijk om te zorgen dat je ergens beter in wordt. Maar wanneer je gelooft in jezelf en er echt voor gaat dan zal je versteld staan van wat je allemaal kunt bereiken met je stem. Iedereen heeft eenzelfde set aan spieren, namelijk de stembanden. Deze zijn natuurlijk bij iedereen een beetje verschillend, maar in principe hebben deze allemaal dezelfde weekring. Iedereen heeft een ander stemgeluid en dat is juist ook het mooie aan zingen, maar tijdens de zangles in Huissen word je geleerd hoe je deze spieren het beste kunt gebruiken om de mooiste klanken uit je systeem te halen. 

Iedereen kan het

Iedereen heeft de mogelijkheid om dit te kunnen leren en tijdens de zangles in Huissen wordt deze kracht van jezelf naar boven gebracht. De leraar heeft als doel jou te leren om je stembanden op een goede manier te kunnen gebruiken en het gevoel te hebben dat je hier ook echt controle over hebt. Je stembanden beheersen is ontzettend belangrijke n als je dat kunt dan ben je al een behoorlijke stap verder in het proces. De zangles in Huissen gaat daarnaast over het inzetten van bepaalde klanken en hoogtes van je stem. 

Methoden

Er worden twee soorten methoden gebruikt tijdens de zangles in Huissen door de bekende leraar. Je hoeft met deze methodes niet meer te controleren of je stem wel echt werkt, want deze worden met elkaar verbonden. Je krijgt snel een inzicht hoe je stem werkt en daar krijg je op een speciale manier de controle over. Wanneer je het gevoel hebt dat je de controle hebt word je zelfverzekerder en durf je ook meer te zingen, niet alleen tijdens de zangles in Huissen.