NGS West1
Image default
Kunst en Kitsch

Prachtige kunst in dé kunsthandel van Blaricum

Voor prachtige kunst brengt u een bezoek aan Marquant Kunsthandel in Laren, bij Blaricum. De meeste schilderijen uit deze kunsthandel zijn vervaardigd met olieverf, soms op doek en soms op paneel. Maar u kunt hier ook terecht voor aquarellen, mezzotint en pentekeningen. Als u van landschappen, dorpsgezichten, klassieke stijl portretten en zelfs pointillisme houdt, dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar de prachtige collectie van deze kunsthandel nabij Blaricum.

De Larense School

Wat Marquant Kunsthandel speciaal maakt, zijn hun schilderijen uit de Larense School. De Larense School is de verzamelnaam van een groep kunstenaars die actief waren aan het einde van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw. Binnen deze stroming werd op verschillende manieren kunst gemaakt, maar bij Marquant vindt u de schilderijen van de Larense School. Het zijn ook de schilderijen waar deze stroming vooral bekend om is. Deze kunsthandel bevindt zich in Laren, bij Blaricum, en is daarom dé plek om deze kunststroom te ontdekken. De werken uit de Larense School behoren tot de standaard collectie van deze kunsthandel.

Kunstzorg in Laren

In deze veelzijdige kunsthandel nabij Blaricum kunt u voor nog veel meer terecht dan enkel voor de aanschaf van uw nieuwe kunstwerken. Voor restauratiewerkzaamheden aan uw kunst bent u hier ook in goede handen. Met de expertise van Marquant wordt uw schilderij, dat door tijd zijn glans heeft verloren, weer zo mooi als u het zich herinnert. Uw antieke lijsten kunnen eveneens door deze experts worden behandeld om hun glans weer terug te laten keren. Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe lijst kunt u een beroep doen op deze specialisten. Of het nu een borduurwerk of museale kunst betreft: uw werk krijgt een prachtige en nieuwe omlijsting. Vrees u voor het behoud van uw kunstwerk op papier? Dan is het mogelijk om het werk te laten conserveren met zuurvrije materialen en museumglas.