NGS West1
Image default
Attracties

Welke keuzes heb je als je een leuke internationale reis wilt maken in de natuur?

Een avontuurlijke rugzakreis naar Europa kan de internationale reis van je leven zijn en een om toe te voegen aan je voorbeeld bucketlist. Ik stond op het hek toen het idee aan mij werd gepresenteerd, maar het duurde niet lang om van gedachten te veranderen. Ik werd door enkele ervaren reizigers beloofd dat backpacken de enige manier is om te gaan, vooral als je op zoek bent naar een prachtige natuur, een culturele smeltkroes, wereldberoemde sites en een hele wereld van avontuur. Er zijn maar weinig tijdsbeperkingen als je rugzak en ongeëvenaard in vergelijking met andere manieren om te reizen. Er is geen goede of slechte manier om te genieten van wandelen in Europa, maar hier is een voorbeeld van onze route die voor ons werkte.

Welke top plaatsen zijn er die je kunt bezoeken?

London, Proef de engelse sfeer en cultuur

Onze eerste stop was Heathrow Airport, omdat het is aangesloten op het openbaar vervoer dat u veilig naar een aantal zeer beroemde bezienswaardigheden zal krijgen. Onze eerste stop was Buckingham Palace en het was zelfs beter in persoon dan elke foto of video kan doorgeven. Het huis van de Koninklijke familie is net zo ongelooflijk aan de buitenkant als aan de binnenkant. We hebben de iconische wisseling van de wacht gemist, maar ik hoor dat het spectaculair is. Zorg ervoor dat je het toevoegt aan je “while in London lijst”, evenals de Tower of London, St. Paul’s Cathedral en Westminster Abbey. Paul’s Cathedral en Westminster Abbey. Ook zij hebben een historische betekenis en zijn een must-see tijdens uw wandeling door de stad.

Ben je al eens naar parijs geweest?

Vertrouw me maar. Parijs, bekend als de Stad van de Liefde is geweldig. Neem de Eurostar, de metro van Londen naar Parijs. Alleen al de gedachte om onder het Engelse Kanaal te reizen is ongelooflijk. Er is hier zoveel te beleven. Wat dacht je van de enige echte Eiffeltoren. Mijn vrouw en ik genoten van een ontspannen picknick lunch (Franse nietjes kaas, wijn en brood) van buitenaf, maar mijn reispartners betaalden voor een kaartje om van bovenaf een uitzicht in vogelvlucht te krijgen. Hoe dan ook, krijg een foto of twee, want het zien van deze iconische toren in persoon was op zijn zachtst gezegd, surrealistisch. We hadden voor altijd op het gras kunnen blijven, maar toen ze van de top naar beneden kwamen, gingen we weer naar de Notre Dame kathedraal en de kunstwijk van Montemartre met de Sacre Coeur basiliek. De architectuur alleen al is verbazingwekkend. Of u nu kunst waardeert of niet, deze monumenten zullen indruk op u maken.

Rome, de stad van de cultuur en liefde

Dit is echt de beste plek om te rugzakken. Het zit vol met oude geschiedenis en culturele bezienswaardigheden die er net zo uitzien als ansichtkaartfoto’s, maar dan beter. Ik heb gelezen over zoveel van de plaatsen die deze eeuwige stad te bieden heeft en het feit dat we het persoonlijk hebben meegemaakt was echt boeiend. Het duurt even om er te komen, maar het is de treinreis zeker waard. Vergeet niet dat Rome niet in één dag is gebouwd, dus neem de tijd en breng hier wat extra tijd door, als je schema het toelaat. Een van de must-sees (eigenlijk zijn het allemaal must-sees) is het Colosseum. Wandel rond, ervaar de historische architectuur en ga terug in de tijd toen de Romeinen zaten en toekeken hoe gladiatoren in diezelfde arena vochten. Dan raad ik aan het Pantheon, het Vaticaan, te bezoeken om een gebed te zeggen en het meesterwerk van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel in te nemen. Als de tijd het toelaat, ga dan naar de Trevifontein en gooi er een paar munten in voor geluk. De traditie wil dat de ene munt is voor de liefde en de andere om u te garanderen dat u weer terugkeert naar Rome. Ik wou dat ik tijd had om de vele verschillende restaurants te bespreken. Ons beleid was om te eten waar de lokale bevolking doet en te leven volgens de eeuwenoude regel, “Wanneer in Rome” doen zoals de Romeinen doen. We hebben geen enkele slechte maaltijd gehad.

Geniet van de prachtige italiaanse traditionele cultuur

Cinque Terre vertaalt zich in vijf kleine stadjes aan de West-Italiaanse kust die eruit zien als een kleurrijke boetiek van gebouwen. De dorpen zijn Monterosso, Riomaggiore, Vernazza, Corniglia en Manarola en elk daarvan is een individueel wonder. Ik kan geen woord Italiaans spreken, maar dat maakt niet uit. Mijn zintuigen waren in staat om te drinken in alle cultuur en persoonlijkheid die hier wordt aangeboden. We stonden versteld van een soort van natuurlijke kliffen in hun Nationaal Park die alle vijf de steden handig omringen. Het moet een van de beste creaties van Moeder Natuur zijn. Het is perfect voor backpackers die niet altijd graag in de grote stadsmassa’s zijn. We stapten in een trein met een dagpas die ons in staat stelde om zo vaak als we wilden tussen deze pittoreske stadjes te rijden. Je moet ook een pas kopen om te kunnen rondlopen. Overnachten is waarschijnlijk een goed idee. Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden die een comfortabele en betaalbare goede nachtrust bieden. Cinque Terre is een plek waar ik de volgende keer misschien terugkom zonder rugzak en waar ik wat langer blijf.

Berlijn, Leer meer over de duitse geschiedenis

Duitsland is fascinerend en maakt altijd indruk op mij. De bezienswaardigheden en monumenten staan vol met geschiedenis, architectonische hoogstandjes en zelfs kastelen. Dit Europese land is als geen ander en het landschap is bijna als een wandeling terug in de tijd door een eclectische verzameling van moderne gebouwen. De beroemde Brandenburger Poort, ooit een symbool van de deling van het land, wordt bijvoorbeeld niet meer als het tegenovergestelde beschouwd, namelijk de eenwording. De donkere granieten zuilen vormen een wandelend doolhof en zijn de perfecte plek voor foto’s. De meest verontrustende,

https://ticketforsale.nl/dagje-uit/