NGS West1
Image default
Gezondheid

Een gezonder en flexibeler lichaam met fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Heeft u last van lichamelijke klachten bij het bewegen? Dan is fysiotherapie altijd de verstandige manier om dit aan te pakken. Denk hierbij aan Fysio-2-Go voor uitstekende fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Deze praktijk kijkt graag samen met u naar waar de klachten zich precies bevinden. Zo trachten zij de spier te identificeren waar de pijn zich bevindt en zodoende krijgen zij een beeld van de oefeningen die hiertegen kunnen helpen. Is het probleem niet te verhelpen met fysiotherapie? Dan verwijzen de specialisten u uiteraard door naar de gespecialiseerde instanties die u hulp bieden. Zo krijgt u het advies en de behandeling die gepast zijn voor uw specifieke situatie.

Het adres om uw spierkracht en klachten aan te pakken

Bij Fysio-2-Go in Capelle aan den IJssel gaan ze graag nauwgezet te werk. Zo komt u bij een van hun specialisten aan en vertelt u uitgebreid over uw lichamelijke klachten. Hierbij specifieert u bij welke beweging u de meeste pijn voelt en duidt u de specifieke locatie van deze pijn aan. Vervolgens bestudeert de fysiotherapeut uw klachten door de omliggende spieren te rekken en in te spannen. Op basis van het gevoel dat u hierbij krijgt, weet de specialist wat er gaande is. Vervolgens zal de fysiotherapeut aangeven met welke oefening u de spierkracht kunt verhogen en de flexibiliteit bevordert. Zo voelt u zich snel weer klachtenvrij en beschikt u over een functionerende en rekbare spier.

Neem contact met hen op voor een afspraak

Heeft u spierklachten en zou u hiervoor willen rekenen op uitstekende fysiotherapie in Capelle aan den IJssel? Twijfel dan niet om contact op te nemen met deze specialisten en maak een afspraak. Zo krijgt u een beter zicht op uw klachten en eveneens een goede methode toegereikt om deze te bestrijden. Laat u daarom bijstaan door een ervaren fysiotherapeut.

https://www.fysio-2-go.nl/