NGS West1
Image default
Groothandel

Een mooie lichte wijziging

Wist u dat u uw TL-buis kunt personaliseren? Je kunt hem personaliseren door de binnenkant te verwisselen met een led-lampje. Maar u hoeft geen doe-het-zelf-opstelling te doen om dit type verlichting te verwerven. U kunt fluorescerende LED TL kopen in verschillende soorten winkels. Wat dit doet, is dat het je een buislamp geeft en de voordelen die LED-lampen te bieden hebben. Dit type licht is zeer toepasbaar in veel interieurs. U kunt het gebruiken in garages, magazijnen, uw huis, uw kantoor of schuren. Het is een effectief licht dat erg lijkt op fluorescerend licht. Maar het verschil ligt in de functionaliteit van elk item. Led-verlichting kan over het algemeen een stuk beter werken dan TL-verlichting. Dit type LED-licht is zeer effectief bij het verlichten van brede ruimtes. Door een paar van deze lampen in een enkele kamer te installeren, vergroot je zeker de lichtbron in die kamer.

LED VS TL-buizen

LED-buizen zijn over het algemeen in wezen beter in vergelijking met TL-buizen. Dat komt omdat LED-lampen een beter rendement hebben in vergelijking met TL-buizen. Fluorescerende buizen hebben een vermogen van 50 tot 100 lumen per watt. De LED-lampen kunnen tot 130 lumen per watt produceren. LED-lampen kunnen ook aanzienlijk langer meegaan dan TL-verlichting. LED-lampen kunnen 3 keer of meer langer meegaan dan fluorescerend licht. De levensduur van fluorescentielampen is geschat op ongeveer 8.000 uur. De LED-lamp heeft een levensduur van maar liefst 25.000 uur. Met het LED-licht dat langer meegaat en efficiënter is, is dit een totale overwinning voor de kant van LED-lampen. Ga vanaf nu zeker voor led-verlichting als je favoriete verlichting. De tl-buis wordt in wezen beschouwd als een oude en achterhaalde lichttechnologie.

Fluorescerend licht is gevaarlijk

Fluorescerend licht is behoorlijk gevaarlijk. Dat komt omdat het giftige elementen zoals argon en kwik bevat. Dit zijn zeer schadelijke chemicaliën die u per ongeluk kunt inademen. Het inademen van deze schadelijke chemicaliën kan longontsteking, nierbeschadiging, gastro-enteritis, beven en rusteloosheid veroorzaken. Met al deze schadelijke chemicaliën en gevaarlijke gezondheidseffecten is het weggooien van TL-lampen erg moeilijk. Je moet ervoor zorgen dat je het op een veilige plek weggooit. Deze zijn allemaal niet aanwezig als het gaat om LED-verlichting. Dus niet alleen zijn LED-lampen veel beter in termen van technologische vooruitgang, het is ook veel veiliger dan fluorescerend licht.