NGS West1
Image default
Sport

Fysiocare de fysiotherapeut Waalwijk die je helpt met herstellen!

Fysiotherapie heeft heel veel baat bij sneller herstel van bijvoorbeeld een blessure of wanneer je revalideert van een medische ingreep. Tijdens de oefeningen die je van de fysiotherapeut moet doen blijven de spieren in beweging en kunnen deze weer aansterken. De fysiotherapeut Waalwijk heeft al vele jaren ervaring en blijft altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. De fysiopraktijk Fysiocare heeft 3 vestigingen: Waalwijk, Drunen en Bergeijk. Ben je opzoek naar een nieuwe fysio en woon in je bij een van deze 3 in de buurt? Neem dan direct contact op!

Fysiotherapeuten 

De fysiotherapeuten bij Fysiocare zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en zullen er altijd voor zorgen dat je op de juiste manier behandelt wordt. Het is namelijk al vervelend genoeg wanneer de klachten al langer aan blijven houden dan normaal gesproken en dat kan een grote invloed hebben op je leven. Daarom zullen de fysiotherapeuten van Fysiocare altijd  zorgen dat je zo snel mogelijk weer genezen bent. 

De behandeling

Bij Fysiocare zijn er verschillende behandelingen te krijgen. Je kan er natuurlijk terecht voor lichamelijke klachten zoals pijn in de rug, nek of schouders, chronische pijn problemen, revalidatie enzovoort. De fysiopraktijk is echter niet alleen gespecialiseerd in fysiotherapie. Er zijn ook verschillende leefstijlprogramma’s te volgen die je helpen op jouw manier je leven gezonder te gaan leiden. Hier krijg je volledige assistentie bij. 

Leefstijlprogramma’s

Wil je graag je leefstijl verbeteren in welk opzicht dan ook? Wil je graag meer bewegen en fitness doen alleen weet je niet welke oefeningen je moet doen en hoe deze werken? Dan kun je bij Fysiocare begeleiding krijgen. Je kan er ook verschillende voedingsplannen krijgen en hulp krijgen bij de leefstijl verandering. Samen kom je tot een betere leefstijl! Of dit nu om aankomen of afvallen gaat, het is beide mogelijk!