NGS West1
Image default
Gezondheid

Lever excellente zorg met medische alarmering

In ieder ziekenhuis of een andere zorginstelling is het doormelden van kritische alarmen door middel van medische alarmering erg belangrijk. Deze meldingen moeten uiteraard met de grootste zorg en betrouwbaarheid bij de juiste persoon terecht komen – zo worden er namelijk levens gered, want ieder leven telt. Er staat maar één resultaat voorop en dat is de veiligheid van de patiënt. Na een overgangsperiode van grote slaapzalen naar éénpersoonskamers en stille IC’s, was een omschakeling in alarmeringssystemen het volgende belangrijke punt.

Gecertificeerde modules om medische apparatuur op aan te sluiten

Naar aanleiding van jaren met ervaring, kennis en expertise ontwikkelden de specialisten van CLB een medisch oproepsysteem (MOS). Het systeem voor medische alarmering dat CLB heeft ontwikkeld, voldoet aan de Medische Richtlijn MDD93/42-EEC Klasse IIb. Zo is de C2401 4x RJ module perfect om in te zetten bij maximaal vier gekoppelde medische apparaten. Aan te sluiten apparaten op deze module zijn onder andere:

  • Een hartmonitor
  • Een infuuspomp
  • Beademingsapparatuur

Door duidelijke meldingen aan het zorgpersoneel af te geven, krijgen zij de vrijheid om te bewegen over de afdeling zonder belangrijke signalen te missen. Deze flexibele zorg is belangrijk in de huidige medische cultuur, waarbij de druk op zorgmedewerkers steeds meer toeneemt. Wanneer het medische apparaat een alarm afgeeft, wordt dit via de CLB Messenger App direct naar de zorgmedewerker doorgestuurd. Deze kan dan adequaat reageren en de benodigde stappen ondernemen om de patiënt zo goed mogelijk te verzorgen.

Ook voor service en onderhoud bent u hier welkom

Met meer dan 35 jaar ervaring is CLB de juiste partij voor al uw opmerkingen omtrent medische alarmering. Deze specialist staat voor u klaar en beantwoord graag al uw vragen. Ook voor service en onderhoud bent u hier op de juiste plaats. Maak samen een betrouwbare en veilige omgeving voor patiënten, cliënten en zorgverleners. Vertrouw op de medische alarmering van CLB.

https://clbintegratedsolutions.nl/