NGS West1
Image default
Gezondheid

Uw praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur in Den Bosch

Bent u op zoek naar een plek voor fysiotherapie of acupunctuur in Den Bosch? Wanneer u last heeft van uw spieren of gewrichten of andere pijnklachten biedt therapie vaak een oplossing. Het is daarom aan te raden om hiervoor een passende praktijk te zoeken. Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch is gespecialiseerd in therapieën zoals dry needling, acupunctuur en fysiotherapie. U bent hier verzekerd van een deskundige therapie en zult snel merken dat uw klachten positief veranderen. Bij deze praktijk geniet u van verschillende therapievormen die op professionele wijze worden uitgevoerd door de deskundige medewerkers.

Welke klachten worden aangepakt met acupunctuur?

Zoals u waarschijnlijk weet, wordt er tijdens acupunctuur met dunne, steriele naalden gewerkt. Er worden meerdere naalden geplaatst in drukpunten op uw lichaam. Deze eeuwenoude Chinese behandelmethode zorgt bij veel mensen voor verlichting van pijnklachten en verhelpt bewegingsbeperking. Zelfs orgaanklachten kunnen worden aangepakt met acupunctuur bij deze praktijk in Den Bosch. Of acupunctuur voor u een geschikte behandelmethode is, hangt af van uw klachten en uw wensen voor therapievorm. Laat u adviseren over de mogelijkheden door de experts van Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel.

Alle mogelijkheden voor fysiotherapie

Wanneer u last heeft van aanhoudende pijnklachten zoals spier- of gewrichtspijn, is het prettig om een professionele fysiotherapeut hiernaar te laten kijken. Bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel werken diverse therapeuten, welke u graag adviseren over de beste therapievorm voor u. Misschien sluit fysiotherapie perfect aan op de aard van uw klachten en zorgt dit ervoor dat uw klachten in een rap tempo verminderen. Bovendien heeft u voor fysiotherapie geen verwijsbrief nodig en kunt u dus zonder een bezoek aan de huisarts met deze therapie starten. Laat u verrassen door de deskundigheid van de werknemers van deze praktijk en laat u adviseren over fysiotherapie en acupunctuur in Den Bosch.