NGS West1
Image default
Gezondheid

Van Manen Hygiëneproducten voor een fris en verzorgd gevoel

Bij Van Manen Hygiëneproducten snappen wij dat het niet alleen belangrijk is om u schoon en fris te voelen, maar dat het u ook helpt om gezond en fit te blijven. Door uzelf goed te verzorgen kunt u infecties en virussen voorkomen!

Van Manen Hygiëproducten maakt hygiëne gemakkelijk

Met de hygiëneproducten van Van Manen wordt het gemakkelijk om schoon en fris door het leven te gaan, ook als u niet meer zo goed ter been bent. Als vrije tijd schaars is en het leven hectisch, kan het voorkomen dat de persoonlijke hygiëne in het gedrang komt. Wanneer u al wat ouder bent of lichamelijke klachten heeft, kan het lastig zijn om uw persoonlijke hygiëne hoog te houden. Gelukkig hebben wij veel handige en tijdbesparende tips en producten op onze website staan waardoor u uw dagelijkse verzorging kunt verbeteren. Door goede persoonlijke hygiëne toe te passen kunt u veel dingen voorkomen. Daarnaast profiteert u er zelf ook van, omdat u beter in uw vel gaat zitten!

Disposables

Bij Van Manen zijn wij gespecialiseerd in disposables op het gebied van persoonlijke verzorging. Wij bieden niet alleen slimme en handige oplossing voor thuis en op reis, maar ook voor in verzorgingshuizen en voor mantelzorgers. Bij Van Manen vinden wij dat het nog te lastig is om producten die de persoonlijke verzorging makkelijker maken, nog te moeilijk verkrijgbaar zijn. Veel zorgproducten zijn daarbij ook nog eens weinig bekend bij het grote publiek. Wij proberen dit te veranderen en zijn daarom onze webshop begonnen. Iedereen kan bij ons terecht, verzorgers, mensen met kinderen, ouderen en ieder ander! Wij hebben ook een uitgebreid assortiment producten die vooral handig zijn voor op reis. Heeft u bijvoorbeeld kleine kinderen of geen water in de buurt? Kijk dan eens bij deze producten. Mist u nog een product? Laat het dan weten, wij kijken graag wat wij voor u kunnen doen.

Over ons

Onze webshop richt zich op iedereen, maar werkt u in de thuiszorg met ouderen, kijk dan ook vooral eens rond! Wij hebben kennis en ervaring met producten voor deze branche en kunnen u dus zelfs adviseren. Kijk op shop-van-manen-hygieneproducten.com voor meer informatie.