NGS West1
Image default
Gezondheid

Verover de werkvloer met een originele labjas

Veiligheid op het werk is belangrijk. Daarom dienen werknemers in diverse sectoren de nodige werkkleding en beschermingsmiddelen te dragen. Hierbij hoeft veiligheid niet altijd lelijk te zijn. Het grote aanbod van WomenWorks bewijst dit dan ook. In deze webshop koop je werkkleding met een twist voor mannen en vrouwen. Worden er in jouw bedrijf werkzaamheden uitgevoerd in een labo? Dan koop je hier bijvoorbeeld labojassen in diverse maten voor je personeel. Hierbij hoeft je labojas niet de standaard witte kleur te hebben, maar kies je uit diverse fleurige kleuren. Ben je klaar om trendy op de werkvloer te staan? Plaats dan snel je bestelling.

Geniet van een snelle levering bij de aankoop van je labojas

Wil je je team verrassen met nieuwe werkkleding, Dan vind je al je benodigdheden bij WomenWorks. Hier koop je werkkleding, zoals een labojas, voor mannen en vrouwen in diverse maten. Hierbij doorloop je het bestelproces in slechts enkele muisklikken en betaal je alles veilig via iDEAL of een van de andere beveiligde betaalmethodes. Vervolgens mag je bestelling, als alles voorradig is, binnen twee werkdagen op je adres verwachten. Heb jij nog vragen over de diverse maten of de bestelprocedure? Neem dan gerust contact op met deze specialist.

Verras je kind met een originele labojas

Zijn je kinderen ook dol op je beroep en willen ze later net zoals jij worden? Of droomt je kinder ervan om kok of laborant te worden? Verras je kind bij de volgende gelegenheid met een keukenschort of labojas op maat van je kinderen. Deze bestel je snel en eenvoudig bij WomenWorks. Daarbij zijn de verschillende artikelen altijd gemaakt van de beste materialen. Bijgevolg kunnen je kinderen altijd naar hartenlust spelen. De diverse artikelen zijn bovendien ook beschikbaar in verschillende kleuren. Wat dacht je van een mooie, roze labojas of een fuchsia overall? Maak snel je keuze!