NGS West1
Image default
Health / Alternative

Het gemak van de opvouwbare scootmobiel

Bent u op zoek naar een opvouwbare scootmobiel? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Door de goede wendbaarheid en de compacte vormgeving is een opvouwbare scootmobiel uitermate geschikt voor kortere ritten. Dit zowel in en om uw huis of voor een snelle boodschap bij de supermarkt. Ook wanneer u op vakantie gaat, is een opvouwbare scootmobiel een ideale en voordelige optie. In onze showroom staan uiteraard de meeste modellen op voorraad en klaar voor een proefrit. Een opvouwbare scootmobiel is compact, wendbaar en licht in gewicht. Het verschil tussen een demontabele scootmobiel en vouwscootmobiel (Luggie) is dat u een vouwscootmobiel binnen enkele seconden geheel kunt opvouwen en met u mee kunt rollen. Daarnaast kan een opvouwbare scootmobiel in opgevouwen staat als handige trolley mee op reis. Scootmobiel Comfortabel heeft een ruim en divers assortiment demontabele en opvouwbare scootmobielen. Alle modellen zijn licht in gewicht, zeer compact en voorzien van een kleine draaicirkel. Dit maakt het mogelijk snel en gemakkelijk in kleine ruimtes, zoals winkelpaden of binnenshuis, te manoeuvreren. De meeste opvouwbare scootmobielen staan startklaar in onze showroom zodat u deze meteen kunt uitproberen.

Compacte scootmobiel

Wilt u uw scootmobiel gaan gebruiken voor uitstapjes? En wilt u uw scootmobiel makkelijk mee kunnen nemen in de auto? Dan is een opvouwbare scootmobiel misschien wat voor u. Wij hebben een ruim aantal modellen opvouwbare scootmobielen. Bedenk vooraf wel goed waar u heen wilt rijden met uw scootmobiel. Een opvouwbare scootmobiel is minder geschikt om lange afstanden mee te rijden dan een vaste scootmobiel. Daarbij is een vaste scootmobiel comfortabeler dan een opvouwbaar model. Deze bevat namelijk vaak minder onderdelen, zodat hij licht van gewicht is en gemakkelijk in te vouwen. De scootmobiel is makkelijk op te vouwen zodat hij overal mee naartoe kan in de auto. Daarom is deze scootmobiel perfect voor uitstapjes. Wij hebben verschillende modellen opvouwbare scootmobielen zoals de Pride GoGo 3, de Pride GoGo 4, de Vivo scootmobiel, de Pride Quest, de Shoprider GK10 en de Brio Opvouwbare scootmobiel. Zo is de Shoprider iets luxer dan de Pride GoGo. De Scootmobiel Brio is op zijn beurt voorzien van comfortabele luchtbanden en armleuningen en stoelverhoging voor een betere zitpositie. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Meer informatie en service

De opvouwbare scootmobielen staan dus voor u klaar om uit te testen. Wij raden dan ook aan eerst een goede proefrit te maken. U weet namelijk pas echt of een scootmobiel geschikt is voor u, als u hem zelf uitprobeert. Kom voor een proefrit dan ook gerust naar de showroom in Oosterhout. De specialisten staan klaar om u te helpen en te voorzien van passend advies. Ook wanneer u uw opvouwbare scootmobiel al heeft gekocht, staan ze voor u klaar. Scootmobiel comfortabel biedt namelijk pechhulp door heel Nederland. Wanneer u dus onverhoopt problemen heeft onderweg, kunt u altijd hulp inschakelen. Wel zo’n fijn idee.