NGS West1
Image default
Aanbiedingen

Vijf onmisbare items die je niet mag missen in je handtas

Een goed gevulde handtas is niet alleen een fashion statement, maar ook een onmisbare buddy voor onderweg. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op vakantie gaat, er zijn vijf onmisbare items die je niet mag missen in je handtas. Deze items zorgen voor persoonlijke hygiëne, bescherming en comfort. Ontdek in deze blog welke producten je altijd bij je moet hebben.

 

Reinigende handgel en handcrème

In deze tijd, waarin hygiëne belangrijker is dan ooit, is het hebben van een reinigende handgel een must. Kies voor een gel met minimaal 60% alcohol en gebruik deze regelmatig om je handen schoon te houden, vooral als er geen water en zeep beschikbaar zijn. Daarna kun je je handen insmeren met een hydraterende handcrème. 

 

Het regelmatig gebruik van handgel kun je je huid uitdrogen, en handcrème helpt om je handen zacht en gehydrateerd te houden. Er zijn veel handgels en handcrèmes beschikbaar. Koop een klein formaat op www.careplus-shop.nl zodat je nog genoeg ruimte over hebt voor de andere belangrijke items

 

O.R.S 

In situaties waarin je lichaam extra hydratatie nodig heeft, zoals bij warm weer, intensieve activiteiten of een flinke kater, zijn O.R.S zakjes onmisbaar. Deze zakjes bevatten belangrijke elektrolyten en mineralen die helpen bij het herstellen van de vochtbalans in je lichaam. Voeg een O.R.S zakje toe aan een glas water en drink het op om uitdroging te voorkomen.

 

Zonbescherming

Bescherm jezelf altijd tegen de schadelijke stralen van de zon, zelfs op bewolkte dagen. Zorg ervoor dat je een zonnebrandcrème met een hoge SPF in je handtas hebt, bij voorkeur SPF 30 of hoger. Breng de zonnebrandcrème royaal aan op blootgestelde delen van je huid, zoals je gezicht, nek en handen. Vergeet niet om de zonnebrandcrème regelmatig opnieuw aan te brengen, vooral na het zweten of het afvegen van je gezicht. En je hoeft niet een hele fles mee te nemen. Koop een klein formaat SPF 30 en SPF 50 voor in je handtas. 

 

Pijnstillers

Pijnstillers kunnen erg handig zijn om bij je te hebben, vooral als je regelmatig last hebt van hoofdpijn, spierpijn of andere lichte pijn. Paracetamol en ibuprofen zijn veelvoorkomende pijnstillers die gemakkelijk verkrijgbaar zijn bij apotheken en drogisterijen zonder recept.

 

Paracetamol is een effectieve pijnstiller die vaak wordt gebruikt bij milde tot matige pijn, zoals hoofdpijn, menstruatiepijn, tandpijn en spierpijn. Ibuprofen is een ontstekingsremmende pijnstiller die naast pijnverlichting ook ontstekingen kan verminderen. Het kan effectief zijn bij verschillende soorten pijn, waaronder hoofdpijn, menstruatiepijn, gewrichtspijn en rugpijn. 

 

Met deze producten ga je gerust de deur uit en voel je je voorbereid om alle avonturen aan te gaan!

 

https://www.careplus-shop.nl/