NGS West1
Image default
Woningen

Ons bureau werkt alleen in het voordeel van de klant.De oplossing van het huisvestingsprobleem voor een modern persoon is een van de meest urgente dagelijkse problemen. Zoals u weet, is de aankoop van een huis de meest pijnlijke test voor het gezinsbudget, maar het is uw eigen huis dat garant staat voor gemoedsrust en vertrouwen in de toekomst.
We hebben specifiek onze specifieke voordelen ten opzichte van andere makelaars beoordeeld:
Over het algemeen is het gemakkelijk om ten minste DRIE BELANGRIJKSTE REDENEN te identificeren waarvoor het raadzaam is om met ons samen te werken:
Bij Makelaardij zijn provisietarieven volledig transparant, terwijl we volledig transparant en open werken voor onze opdrachtgever!
Het technologische proces bij ons makelaarskantoor is zo opgebouwd dat de dienstverlening gemiddeld 20-35% sneller verloopt dan bij andere makelaars. Dit bespaart onze klanten veel tijd, moeite, geld en zenuwen!
We bereiken dit door elke fase van het werk te versnellen, door meer advertentiebronnen te gebruiken en door actief gebruik te maken van informatietechnologie.
Alle aangekochte appartementen worden gecontroleerd volgens het Transactieprotocol van 74 items. Begeleiding bij het kopen, verkopen en huren van woningen (ook bij nieuwbouw);  Bijstand, registratie van erfenis, registratie van eigendomsrechten;  Alle transacties met commercieel onroerend goed (kopen, verkopen, huren, winkels, kantoren, magazijnen, enz.);  Wij helpen bij het huren, huren van een huis.

Appartement te koop

 

https://be.propenda.com/