NGS West1
Image default
Aanbiedingen

Magazijnbeheerder in Aalsmeer

Magazijnbeheerder

Beschrijving van de baan

Wil je een uitdagende magazijnmanagerfunctie aannemen en werken voor een bedrijf met wereldwijde klanten? Lees dan verder! Dit is een bedrijf dat akoestische plafonds en wandafwerkingen levert aan klanten wereldwijd. U kunt functies in Aalsmeer beheren met uw commerciële accountmanager.

Hier neemt u de verantwoordelijkheid voor het magazijngedeelte op u. Het magazijn is onlangs opgericht en er moet nog veel werk worden verzet in het structurerings- en automatiseringsproces. Hierbij is het belangrijk om magazijnwerkervaring te hebben, zelfstandig te kunnen werken en goede communicatieve vaardigheden te hebben. Je bent een persoon die actief op zoek is naar werk, nadenkt over oplossingen en graag magazijnprocessen optimaliseert.

Wat ga je doen?

-Beheer magazijnen en inventaris; -Bedrijf vorkheftrucks en smalle gangpaden; -Levering; -Levering bestellingen; -Contact houden met vervoerders en leveranciers; -Leader om magazijnpersoneel van dienst te helpen.

Wie ben jij?

-Je bent heel positief en lacht graag; -Je denkt na over oplossingen en beschouwt problemen als uitdagingen; -Je hebt minimaal MBO-opleiding; -Je hebt een geldig B-rijbewijs en het is een voordeel om een ​​BE-rijbewijs te hebben; -Je hebt een heftruckcertificaat of bent bereid om te behalen het.

Wat biedt het bedrijf?

– Het jaarsalaris bedraagt ​​2300 euro – 40 uur; – Uitdagende banen, nog niet volledig ingedeeld; – Aangename werksfeer en vriendelijke collega’s; – 25 vakanties, gebaseerd op 40 uur werk per week. Deze vacature staat natuurlijk open voor iedereen die deze herkent.

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/magazijnbeheerder.html