NGS West1
Image default
Aanbiedingen

Drie voordelen van het gebruiken van gellak

Drie voordelen van het gebruiken van gellak

Gellak is erg populair bij de schoonheidssalons en nagelstylisten. Gellak geeft namelijk een veel beter resultaat als normale nagellak. Daarnaast blijft het erg lang op de nagels zitten, wat ervoor zorgt dat je niet iedere week je nagels opnieuw hoeft te lakken. Gellak biedt ontzettend veel voordelen. In deze blog gaan wij drie voordelen voor je op een rijtje zetten.

 

Gellak is snel droog

Een veel voorkomend irritatie puntje bij het lakken van de nagels is het lange wachten tot de nagels droog zijn. En wanneer je denkt dat ze eindelijk droog zijn, raak je per ongeluk iets aan en zijn de vers gelakte nagels alweer beschadigd. Bij gellak is dit niet het geval. Gellak droog je namelijk binnen een minuut droog onder de nagellak ledlamp. Dit scheelt enorm veel tijd, waardoor je binnen een half uur al je nagels weer netjes behandeld hebt.  

 

Gellak aanbrengen is erg makkelijk

In het begin gingen de meeste vrouwen nog naar een schoonheidssalon of nagelstyliste om hun nagels te laten lakken met gellak, maar tegenwoordig hoeft dat niet meer. Het aanbrengen van gellak is namelijk erg makkelijk, waardoor je hier geen ervaring of kennis voor nodig hebt om dit te kunnen. Je kunt je eigen setje gellak gemakkelijk online bestellen. Je kiest een gellak ledlamp uit met de verschillende benodigdheden, zoals een nagelvijl en nagellak remover. Daarnaast kun je ook direct gaan kijken naar leuke kleuren, met als voorbeeld de gellak roze. Leuk voor als je een roze thema feest gepland hebt staan. 

 

Gellak is eenvoudig te verwijderen

Niet alleen het aanbrengen van gellak is makkelijk, maar ook het verwijderen ervan is eenvoudig. Dit kun je ook prima zelf vanuit huis doen. Het enige wat je nodig hebt zijn een aantal wattenschijfjes, nagellak remover, een nagelvijl, een woodstick en aluminiumfolie. 

Je begint eerst met het vijlen van de gellak, dit zorgt ervoor dat de top coat er al iets afgaat. Daarna kun je de nagellak remover op de wattenschijfjes doen, deze wikkel je samen met aluminiumfolie over je nagels heen. De aluminiumfolie zorgt ervoor dat de nagels warm worden en het er makkelijk afgehaald kan worden door middel van een woodstick of bokkenpootje. Na zo´n 20 minuten heb je je gellak er al afgehaald. 

 

https://www.topcodecosmetics.nl/