NGS West1
Image default
Gezondheid

Elke auto wordt toegankelijk met een aangepaste autostoel

Wilt u graag uw mobiliteit weer terugkrijgen? Dat kan met een aangepaste autostoel! Door een dergelijk stoel in uw wagen te plaatsen, kan iedereen weer gemakkelijk en comfortabel autorijden. Bent u geboren met een lichamelijke aandoening? Of heeft u bijvoorbeeld een ongeluk gehad en kan u daarom wel wat extra steun gebruiken? Dan is een aangepaste autostoel dé oplossing voor u! De merken ASS en Recaro zorgen er op die manier al jaren voor dat elk individu een hoog zitcomfort ervaart in zijn/haar auto. Ga daarom snel op onderzoek uit en ontdek wat deze merken wellicht voor u kunnen betekenen. Bij een bedrijf als Anders Autotechniek kunt u uitstekend terecht voor persoonlijk en deskundig advies. Bij dit bedrijf verkopen ze aangepaste autostoelen in uiteenlopende soorten en kunnen ze u hier alles over vertellen.

De originele stoel van uw auto laten aanpassen

Wilt u liever uw originele stoel laten aanpassen aan uw wensen? Ook dat is mogelijk bij Anders Autotechniek. De specialisten van dit bedrijf hebben inmiddels jarenlange ervaring in het ombouwen van auto’s. Zo kunnen zij als de beste het bedieningspaneel aanpassen en het verlagen van de instapdrempel. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u niet zo goed ter been bent. Het is zelfs mogelijk een lift te laten monteren in uw wagen. Op deze manier wordt uw auto compleet afgestemd op uw wensen en eisen en kunt u, ondanks uw beperking, overal naartoe met uw eigen auto.

Uw comfort staat voorop

Bij Anders Autotechniek doen ze er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt in uw auto. Daarom valt zelfs stoelverwarming bij hen onder de mogelijkheden. Wist u dat het zowaar mogelijk is om achteraf uw stoel uit te rusten met stoelverwarming. Dit is een echte wereldprimeur. Een traploze regelaar van het merk Carboluxe maakt dit mogelijk. Deze ingebouwde stoelverwarming komt zelfs met tien verschillende instelmogelijkheden zodat het individuele comfort gehaald kan worden.