NGS West1
Image default
Gezondheid

Stel al jullie vragen bij deze verloskundigenpraktijk in Breda

Jullie staan op het punt om binnenkort een wonder te krijgen in deze wereld, misschien voor de eerste keer of juist een broertje of zusje. Gefeliciteerd! Voor veel vrouwen en hun partners is de zwangerschap én de bevalling een van de meest bijzondere tijden uit het leven. Daarom willen jullie ervoor zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op de komst van jullie kleine. Als je in de buurt van Breda woont, dan is Verloskundigenpraktijk Nintu een van de fijnste praktijken in de regio. De verloskundigen van deze kleinschalige verloskundigenpraktijk met twee vestigingen in Breda staan klaar om te adviseren én te helpen bij al jullie keuzes. Jullie staan in het middelpunt van de zorg, maar behouden te allen tijde zelf de regie.  

Deze verloskundigen nemen de tijd om jullie te leren kennen

Iedere zwangerschap gaat gepaard met vragen en gevoelens. Bij Verloskundigenpraktijk Nintu in Breda nemen de verloskundigen écht de tijd voor jullie om te bespreken waar jullie mee zitten. Hebben jullie bijvoorbeeld vragen over de bevalling zelf of juist over de kraamperiode? Raak je als aanstaande moeder paniekerig bij het idee dat je straks voor een kleine versie van jezelf moet gaan zorgen? Al deze gevoelens zijn ontzettend normaal bij een zwangerschap. De verloskundigen bespreken alle zorgen en emoties met jullie, zodat jullie goed voorbereid zijn wanneer de kleine geboren wordt.

Schrijf jezelf in bij een kleinschalige verloskundigenpraktijk

Een van de grootste voordelen van Verloskundigenpraktijk Nintu in Breda is dat zij een flexibel spreekuur hanteren. Dit is ontzettend handig wanneer jij of je partner nog werkt en jullie dus gebonden zijn aan die werktijden. Afwisselend zijn er ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds spreekuren waarbij er goed de tijd voor jullie wordt genomen. Willen jullie de verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Nintu in Breda leren kennen? Bekijk de informatie en contactgegevens op de website en schrijf jezelf in.

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/