NGS West1
Image default
Energie

Voordelig overstappen? Check welke energieleverancier het goedkoopst is

Jij wilt toch ook niet te veel betalen voor je stroom, maar wel een contract afsluiten bij een goede energieleverancier? Check de website van Welke Energieleverancier en ontdek welke leveranciers het meest aantrekkelijkst geprijsd zijn. Zo ontvang je leuke kortingen en blijvende aanbiedingen. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Dat betekent dat je na het afsluiten van het nieuwe contract, nog twee weken de tijd hebt om er even over na te denken. Ben je bang dat overstappen veel moeite kost? Dat hoeft niet! Maak gebruik van de gratis overstapservice voor extra gemak. Voor je het weet ben je onder de pannen bij je nieuwe energieleverancier.

Er kan maar één energieleverancier de goedkoopste zijn

Er kan maar één energieleverancier de goedkoopste zijn voor jou. Toch is de kans aanwezig dat jij nu niet bij de goedkoopste leverancier zit. Dat betekent dat je nu teveel betaalt. Dat wilt toch niemand? Welke Energieleverancier helpt je daarom bij het vinden van een nieuwe leverancier van energie, zodat je hierna eenvoudig en voordelig overstapt. Heb je al gekeken welke leveranciers voor jou het goedkoopst zijn? Bieden sommige aantrekkelijke welkomstaanbiedingen? Vergelijk alles zo veel als je wilt en stap daarna direct over. Dankzij de overstapservice krijg je nooit te maken met dubbele lasten én profiteer je van 14 dagen bedenktijd.

Hoe gaat de overstapservice in zijn werk?

Heb jij de juiste energieleverancier gevonden? Dan is het tijd om over te stappen. Dit gaat vrij eenvoudig. Het maakt ten eerste niet uit naar welke leverancier je overstapt of welke leverancier je op dit moment hebt. Je toekomstige energieleverancier regelt je overstap geheel gratis. Wel zo fijn. Geef je einddatum door aan je nieuwe leverancier, dan zegt deze je huidige energiecontract voor je op. Houd wel rekening met het feit dat de daadwerkelijke overstap gemiddeld zes weken kan duren. De precieze tijd verschilt per aanbieder. Maar wees niet bang, je zult nooit zonder stroom, gas of met dubbele kosten komen te zitten.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?

Standpunt van de overheid ten aanzien van hernieuwbare energiebronnen