NGS West1
Image default
Aanbiedingen

Koop een geteste blender bij debesteblender.nl

De beste blenders

Als je jezelf niet als een echte kok beschouwt, dan kunnen de beste blenders je tijd in de keuken zoveel eenvoudiger maken. Blenders zijn een eenvoudig te gebruiken apparaat dat het verschil kan betekenen tussen een heerlijke maaltijd op tafel zetten (of een geweldige zelfgemaakte smoothie voor het ontbijt maken) en toch maar weer afhaalmaaltijden bestellen als er vrienden op bezoek komen. Bij debesteblender.nl vindt u een ruime keuze aan verschillende merken en modellen blenders die allemaal getest zijn, dus u hoeft u geen zorgen te maken over de kwaliteit. Wij hebben blenders van de merken KichenAid, Kenwood, Phillips. Ook slowjuicer en sapcentrifuges vindt u bij ons.

De beste blender is veelzijdig en worden gebruikt voor alles van koude dranken met crushed ice en fancy cocktails tot soepen en zelfs de perfecte zelfgemaakte mayonaise.

Koks in spe weten al hoe handig blenders zijn voor allerlei culinaire creaties, of het nu gaat om het blitsen van heerlijk gladde soepen en sauzen of salsa’s en dipsausjes als bijgerecht. Als je echter niet zeker weet waar je een blender persoonlijk voor zou gebruiken, bekijk dan ons artikel over de vijf beste gerechten die je met een blender kunt maken. U kunt ook onze gids over het gebruik van een blender bekijken voor meer tips over hoe u het meeste uit uw blender kunt halen.

De beste blenders zijn er in verschillende vormen, van het standaardtype met een grote kan, tot smoothieblenders die speciaal zijn ontworpen om drankjes in één keer te maken. Echter, als je wilt sap, een blender is niet de beste keuze. In plaats daarvan, zult u willen onderzoeken de beste sapcentrifuges die vloeistof extraheren uit fruit en groenten in plaats van ze vloeibaar te maken zoals blenders doen.

Handmixers zijn ideaal voor wie weinig ruimte in de keuken heeft. Je kunt je pan gebruiken om sauzen en soepen te mixen zonder nog een apparaat aan je aanrecht toe te voegen. Ze hebben niet de mengkracht van een full-size model, maar ze zijn prima geschikt voor algemeen gebruik. Voor meer informatie over het verschil, zie ons artikel over kannenblenders vs. dompelblenders.

Als je iets multifunctioneels wilt, zijn er blenders met hulpstukken waarmee je ze kunt omtoveren tot keukenmachines en meer. Dit zijn echter vaak extra functies, dus voor het echte werk moet je bij de beste keukenmachines zijn.

We hebben een aantal van de beste blenders in onze keuken aan de tand gevoeld. We hebben ze gebruikt om smoothies te maken, ijs te vermalen en noten te blancheren, zodat u kunt beslissen welke de beste keuze is voor uw keuken. Lees verder om onze topkeuzes te bekijken.

blender