NGS West1
Image default
Beauty en verzorging

Voor IPL in Eindhoven en andere huidbehandelingen gaat u naar SkinLab

Heeft u last van een vervelende huidaandoening, dan gaat u voor de beste IPL in Eindhoven naar SkinLab. Bij dit huidcentrum werken uitsluitend hbo-opgeleide en BIG-geregistreerde professionals die naast de nodige kennis en kunde beschikken over de meest geavanceerde apparatuur en de beste producten. Heeft u last van acné, ongewenste haargroei, couperose of een ander probleem met uw huidgezondheid? Dan zijn er bij dit huidcentrum diverse behandelmogelijkheden voor u. SkinLab mag zichzelf niet alleen tot de specialisten in IPL in Eindhoven rekenen, maar is in staat om naast deze lichtflitstherapie nog meer behandelingen uit te voeren.

Onderga een fijne rimpelbehandeling

Een voorbeeld van een huidbehandeling waarvoor IPL in Eindhoven niet noodzakelijk is, is de behandeling van fijne rimpels. Iets wat niet als een ‘probleem’ kan worden gedefinieerd, aangezien dit een natuurlijk proces is waar iedereen mee te maken krijgt. Toch kunnen fijne rimpels u doen besluiten om een behandeling te ondergaan. In plaats van een behandeling middels IPL in Eindhoven, vindt de aanpak ervan in dit geval plaats middels peelings, een dermapen (micro needling) of endermologie middels een LPG apparaat. Deze zelfde behandelmethoden kunnen worden ingezet in het geval van een verslapte huid.

Een dieptereiniging van uw huid

U kunt bij SkinLab dus niet alleen terecht als u een specifiek gedefinieerd probleem heeft met uw huid. Een IPL in Eindhoven is dus niet altijd nodig. Naast de behandeling van verouderingsverschijnselen is er ook voor een effectieve huidreiniging geen IPL in Eindhoven nodig. Wanneer uw huid zichtbaar beïnvloed wordt door stress, hormonale veranderingen, UV straling, een veranderd slaappatroon of een verkeerde huidverzorging, kan een dieptereiniging de uitkomst bieden. SkinLab behandelt uw huid met producten van ZO Skin Health. Dit merk gaat niet uit van het bestrijden van huidproblemen, maar van de gezonde behoefte van elke huid. Met deze op een gezonde basis gerichte aanpak ziet u al na een enkele behandeling aanzienlijk resultaat.

https://skinlab-eindhoven.nl/