NGS West1
Image default
Beauty en verzorging

Doe een goede daad door haar te doneren

Iedereen die haar wil doneren, kan zijn of haar vaak met korting laten knippen bij een kapperszaak die aangesloten is bij de Nederlandse Haarstichting. Zo kunnen deze kapperszaken zowel met 50% korting knippen en soms zelfs gratis. Dit alles om je te belonen voor het feit dat jij jouw haar wilt doneren. Natuurlijk zijn er wel enkele voorwaarden verbonden aan het doneren van jouw haar. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk dat het haar een bepaalde lengte heeft. In Nederland zijn meer dan 500 kappers aangesloten bij de Nederlandse Haarstichting. Wil jij graag jouw haar doneren? Bekijk dan snel op de website van deze stichting welke kapper bij jou in de buurt zit.

Laat je haar knippen door een ervaren kapper in de omgeving

Het haar weer mooi in model knippen, na het kort knippen van het haar voor een haardonatie, kan soms een uitdaging zijn. Daarom adviseert de Nederlandse Haarstichting om naar een ervaren kapper te gaan. Na het knippen van het haar ben je op deze manier gegarandeerd van een mooie, nieuwe coupe. Via de zoekfunctie op de website van de Nederlandse Haarstichting vind je eenvoudig diverse kapsalons bij jou in de buurt. Het is aan te raden om eerst even onderzoek te doen naar de verschillende mogelijkheden zodat je precies weet wat je te wachten staat. Zo vind je gegarandeerd een kapsalon die bij jouw stijl past.

Hoe kan je het gedoneerde haar opsturen?

Met haar doneren doe je een zeer goede daad. Door ziekte kan het zijn dat haaruitval ontstaat. Het is begrijpelijk dat iedereen zelfverzekerd door het leven wilt gaan. Een pruik of haarstuk dat wordt gemaakt van gedoneerd haar, kan net dat duwtje in de rug zijn voor veel mensen. Er zijn diverse methodes om de haardonatie bij het juiste adres te krijgen. Zo sturen sommige kapsalons zelf de haardonatie op na het knippen van het haar. Ook is het mogelijk om het haar zelf in een stevige envelop op te sturen. Je kan de haardonatie naar het volgende adres sturen:

Nederlandse Haarstichting

Thomas Mannsingel 86

2553 DA Den Haag

De Nederlandse Haarstichting is erg blij met jouw haardonatie!

https://www.haarstichting.nl/